Neler Yeni

F710 Alınır Mı? (İkinci el)

whiterose

80+ Bronze
Merhaba sahibindende anlaştığım birisi ile 120 TL'ye GeT'li bir şekilde F710 alıyorum. Sizce bu fiyata değer mi?

Xenfia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emir Aksu
İlgilendiği Kategoriler
Anime, Dizi, laptop, ekran kartı, işlemci, monitör.
Merhaba sahibindende anlaştığım birisi ile 120 TL'ye GeT'li bir şekilde F710 alıyorum. Sizce bu fiyata değer mi?
Ben kablolu olan bir alt modelini kullanıyorum ikisi arasında kalmıştım kabloluyu aldım 2 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. Aldığınız zaman tuşlarına vs. bir bakın sıkıntı olacağını sanmıyorum. Alınabilir bir model ben tavsiye ederim.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
İkinci el fiyatı uygun ama durumu ne olur bilemezsiniz. Tuşları uzun süre kullanım sonrası kötüleşebiliyor. Ben sıfır aldığım halde bir tuşu arada takılı kalıp, geri yerinden hızlıca kendiliğinden çıkması gerekirken zor çıkıyor. Özetle yıpranmış bir ürün alacağınıza F310 sıfır alın daha iyi.

Son düzenleme:

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Hocam 120tl F710 İçin Ucuz Değil Mi ?
Bir Sakatlık olmasın ?

whiterose

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 120tl F710 İçin Ucuz Değil Mi ?
Bir Sakatlık olmasın ?
hocam zaten GeT li şekilde aldım, sıkıntısı varsa iade ederim. ama adam çalıştığına dair video vs. atabilirim dedi ve sakat ürün gönderecek gibi biri değildi, bakalım geldiğinde göreceğim.

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hocam zaten GeT li şekilde aldım, sıkıntısı varsa iade ederim. ama adam çalıştığına dair video vs. atabilirim dedi ve sakat ürün gönderecek gibi biri değildi, bakalım geldiğinde göreceğim.
Eğer düzgün kullandıysa bozulacak bir gamepad değil sağlam bir gamepad. Büyük ihtimal bağlantı sorunlarından dolayı ucuz vermiştir.

whiterose

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer düzgün kullandıysa bozulacak bir gamepad değil sağlam bir gamepad. Büyük ihtimal bağlantı sorunlarından dolayı ucuz vermiştir.
bakalım, elime ulaşınca anlarız. bu arada bağlanrı sorunu olursa nasıl çözebilirim?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
2 sene önce bir mağazadan 50 TL ye almıştım kozmetiği felan çok iyidi. Hala iyi kullanılmış şekilde kullaniyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,734
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom