Ben kablolu olan bir alt modelini kullanıyorum ikisi arasında kalmıştım kabloluyu aldım 2 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. Aldığınız zaman tuşlarına vs. bir bakın sıkıntı olacağını sanmıyorum. Alınabilir bir model ben tavsiye ederim.Merhaba sahibindende anlaştığım birisi ile 120 TL'ye GeT'li bir şekilde F710 alıyorum. Sizce bu fiyata değer mi?
Hocam 120tl F710 İçin Ucuz Değil Mi ?Merhaba sahibindende anlaştığım birisi ile 120 TL'ye GeT'li bir şekilde F710 alıyorum. Sizce bu fiyata değer mi?
hocam zaten GeT li şekilde aldım, sıkıntısı varsa iade ederim. ama adam çalıştığına dair video vs. atabilirim dedi ve sakat ürün gönderecek gibi biri değildi, bakalım geldiğinde göreceğim.Hocam 120tl F710 İçin Ucuz Değil Mi ?
Bir Sakatlık olmasın ?
Eğer düzgün kullandıysa bozulacak bir gamepad değil sağlam bir gamepad. Büyük ihtimal bağlantı sorunlarından dolayı ucuz vermiştir.hocam zaten GeT li şekilde aldım, sıkıntısı varsa iade ederim. ama adam çalıştığına dair video vs. atabilirim dedi ve sakat ürün gönderecek gibi biri değildi, bakalım geldiğinde göreceğim.
Genelde windows 10 son sürümlerde oluyor. Gamepadi kullanıyorum bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor farklı farklı çözüm yolları var genelde çözen yöntem imzasız sürücü yüklemek oluyor.bakalım, elime ulaşınca anlarız. bu arada bağlanrı sorunu olursa nasıl çözebilirim?