F710 Alınır mı şimdi sipariş edeceğim?

yunusaman

80+
Reaksiyon skoru
9
Bilgisayar için 2 adet kablosuz gamepad almayı düşünüyorum. Yazdığım zaman bir tek F710 çıkıyor bu paraya yada daha ucuza alabileceğim kablosuz gamepad var mı?

Bilgisayar için 2 adet kablosuz gamepad almayı düşünüyorum. Yazdığım zaman bir tek F710 çıkıyor bu paraya yada daha ucuza alabileceğim kablosuz gamepad var mı?

f710 temiz ve dikkatli kullanırsan 4 yıl sıkıntısız kullanılacak bi ürün alabilirsin.

Ben kullanıyorum. Gamepad olarak güzel. Ele oturması, hissiyatı, sağlamlığı gayet iyi. Ancak kablosuz çalışma performansı çok kötü. Öyle takayım, 2 m uzanayım, oynayım diye bir şey söz konusu değil. Aksine yarım metreden sonra kopmalar meydana gelmeye başlıyor. Benim tecrübelerim bu şekilde.

Ben kullanıyorum. Gamepad olarak güzel. Ele oturması, hissiyatı, sağlamlığı gayet iyi. Ancak kablosuz çalışma performansı çok kötü. Öyle takayım, 2 m uzanayım, oynayım diye bir şey söz konusu değil. Aksine yarım metreden sonra kopmalar meydana gelmeye başlıyor. Benim tecrübelerim bu şekilde.
Bilgisayar başında oturacağız zaten hocam. Kablosuz da problem çekeceğimi sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O halde satın alıyorum. Logitech den şaşmamak lazım :D

Daha iyisini bulamazsın al gitsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,152
Üyeler
185,226
Son üye
5dolarveririm
Geri