Yardım F710 gamepad imi pc algilamiyor

GODUMAN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
Usb sini takdigim zaman algılıyor fakat aygıt yöneticisinde ünlem var sürücü kuruyorum logitech in ama yine ünlem var.

Usb sini takdigim zaman algılıyor fakat aygıt yöneticisinde ünlem var sürücü kuruyorum logitech in ama yine ünlem var.
Ünlem olan aygıtın üzerine çift tıklayıp özelliklerden sürücüyü güncelleştir kısmına tıkla oradan bilgisayarımdaki sürücülere göz at a bas sonrasında altta bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin vere bas sonrasında windows için xbox 360 denetleyicisini yükle

Biraz karışık yazdım kusura bakma

Ünlem olan aygıtın üzerine çift tıklayıp özelliklerden sürücüyü güncelleştir kısmına tıkla oradan bilgisayarımdaki sürücülere göz at a bas sonrasında altta bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin vere bas sonrasında windows için xbox 360 denetleyicisini yükle

Biraz karışık yazdım kusura bakma
yok saol anladım da bu güvenli midir? https://microsoft-xbox-360-controller-driver.softonic.com.tr

steam den aldıysan oyunu steam ın kendi içerisinde kontrolcü ayarları var youtube dan aratarak bulabilirsin

videoyu 3.dakikadan itibaren izleyin hocam orda gösteriyor bende aynı gamepadi kullanıyorum bu ayarları yaptım sorunsuz çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,603
Üyeler
190,771
Son üye
MrNob0dy
Geri