Neler Yeni

Yardım F710 kullanan bakabilir mi?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Buraya yazar mısınız birkaç sorum olacak
Dostum bağlantı sorunu dedikleri şu olsa gerek. (Yani benim deneyimlerime göre). Mesela oyunu oynarken oyunun başında veya ortasında 15 sn falan kol kontrolden çıkıyor. Ama sonra bidaha hiçbir zaman böyle bir şey olmuyor. Saatlerce oyun oynadım. Haftada 1 falan denk geliyor bu bağlantı kopması dedikleri şey. Kol kendini resetliyor mu bişey mi yapıyor bilmiyorum ama. Bunu herkes yaşadığına göre olası bir durum ve hiç rahatsiz edici bir şey de değil zaten.

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda
Dostum bağlantı sorunu dedikleri şu olsa gerek. (Yani benim deneyimlerime göre). Mesela oyunu oynarken oyunun başında veya ortasında 15 sn falan kol kontrolden çıkıyor. Ama sonra bidaha hiçbir zaman böyle bir şey olmuyor. Saatlerce oyun oynadım. Haftada 1 falan denk geliyor bu bağlantı kopması dedikleri şey. Kol kendini resetliyor mu bişey mi yapıyor bilmiyorum ama. Bunu herkes yaşadığına göre olası bir durum ve hiç rahatsiz edici bir şey de değil zaten.
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir sorum olacak tuşlar sert mi pes FIFA oynayacağım için sorun çıkarabilir mi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir sorum olacak tuşlar sert mi pes FIFA oynayacağım için sorun çıkarabilir mi
Evet tuşlar diğer gamepadlere göre sert ve küçük eller için alışma süreci oluyor. Ben küçük elliyim ve tuşlar da ilk başta sert geldi. Ama sonra alışıyorsun. Mükemmel bir gamepad.

Top Bottom