Neler Yeni

Yardım F710 kullanan bakabilir mi?

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
FIFA da size sorun çıkardı mı hocam ayrıca x kare Yuvarlak tuşları dualshocka göre küçük mü
Bana sorun çıkarmadı hatta alıştıktan sonra zevkli bile oluyor. Mesela fifa'da oyuncuyu hızlandırma R2'de. R2'ye ne kadar basarsan oyuncu o kadar hızlanıyor, pedal misali. Tuşları aynı boyutta, değilse de birbirine çok yakındır.

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda
Bana sorun çıkarmadı hatta alıştıktan sonra zevkli bile oluyor. Mesela fifa'da oyuncuyu hızlandırma R2'de. R2'ye ne kadar basarsan oyuncu o kadar hızlanıyor, pedal misali. Tuşları aynı boyutta, değilse de birbirine çok yakındır.
Tamamdır ilginiz için teşekkürler

Ariseks

80+ Gold
Yani kabloyla mi kullanmış oluyorsunuz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bdn

Ben dualshocka alışığım hocam pek farkı var mı sence sıkıntı çeker miyim
Birde arkadaki tuşlar galiba kademeliymiş ben pes oynayacağım için bana sıkıntı çıkarabilir onu iptal edebiliyor muyuz normal haline dönüyor mü yani
Hayır hocam normalde kolun alıcısını direkt PC ye takıyorsunuz ama uzatma olunca onu uzatmaya takıyorsunuz

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda
Hayır hocam normalde kolun alıcısını direkt PC ye takıyorsunuz ama uzatma olunca onu uzatmaya takıyorsunuz
Anladım kullanımda bı rahatsızlık çıkarmıyor yani demi

Ariseks

80+ Gold
Tamam teşekkür ederim vakit ayırdığınız için
Hocam bu benim incelemem orda uzatma kablosunda gösteriyorum

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Şöyle bir durum var dandik pille kullanırsan titreşim vs cihaza yetmiyor ve anlık kayıplar oluyor ben duracelle kullanıyorum asla baglantı sorunu yaşamadım. Bu fitayatada bu kalitede başka cihaz yok

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda
Hocam tuşlar dualshock a göre daha mi sert

Hocam bu benim incelemem orda uzatma kablosunda gösteriyorum

Şöyle bir durum var dandik pille kullanırsan titreşim vs cihaza yetmiyor ve anlık kayıplar oluyor ben duracelle kullanıyorum asla baglantı sorunu yaşamadım. Bu fitayatada bu kalitede başka cihaz yok

Son düzenleme:

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
@Rangorun Benim de bir sorum var. Benim PC de bluetooth yok yani anakart desteklemiyor. F710 u aldığımda içinden çıkan dongle ı taksam çalışır mı yoksa bluetooth usb si mi almam lazım?

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
@Rangorun Benim de bir sorum var. Benim PC de bluetooth yok yani anakart desteklemiyor. F710 u aldığımda içinden çıkan dongle ı taksam çalışır mı yoksa bluetooth usb si mi almam lazım?
Bluetoothluk bir durum yok zaten kendi alıcısı-vericisi var. İçinden çıkan dongle ile kullanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,807
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom