Çözüldü✓ F710 vs XBOX 360 Hangisi?

Call of Duty battlefield gibi fps oyunlarında analog hassasiyet olayı iyi mi? Bende snopy rampage sg-r218 pek iyi değil
Analog hassasiyeti gayet iyi benim hoşuma gitti.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Analog hassasiyeti gayet iyi benim hoşuma gitti.
Tps ve fps aksiyon oyunlarını çok oynuyorum sg-r218 pek iyi değil. F710 kablolu da kullanılabiliyor mu? Aslında F310'da titreşim olsa onu alırdım ama titreşim çok önemli

Tps ve fps aksiyon oyunlarını çok oynuyorum sg-r218 pek iyi değil. F710 kablolu da kullanılabiliyor mu? Aslında F310'da titreşim olsa onu alırdım ama titreşim çok önemli
Hayır kullanılamıyor maalesef.

• Beğen
  • Beğen
F710'da kopma sıkıntıları var, bir türlüde çözemiyorsun. Kablolu olursa F310, Sıfır XBOX 360 kolunun orjinal olduğuna emin miyiz?
2 adet f710 var 6 senelik öyle bir sorunum yok.

• Beğen
2 adet f710 var 6 senelik öyle bir sorunum yok.
Amazon'dan satın aldım yaklaşık 2 hafta önce, kol nadiren olsa bile kopuyor yeniden başlatınca Driver tekrar kurmam gerekiyor.

• Beğen
Amazon'dan satın aldım yaklaşık 2 hafta önce, kol nadiren olsa bile kopuyor yeniden başlatınca Driver tekrar kurmam gerekiyor.
Driver tekrar kurunca düzeliyor mu? Driver kurulumu kaç dk ortalama?

Driver tekrar kurunca düzeliyor mu? Driver kurulumu kaç dk ortalama?
Düzeliyor yaklaşık 1 dakika sürüyor, ya da alternatif olarak aygıt yöneticisinden aygıtı XBOX olarak seçiyorsun.

• Beğen
Düzeliyor yaklaşık 1 dakika sürüyor, ya da alternatif olarak aygıt yöneticisinden aygıtı XBOX olarak seçiyorsun.
O sıkıntı değil o zaman. Bilgisayarda ben ne sorunlar yaşadım 1 dk bir şey değil. Ele oturuş olarak iyi midir? Şarjı ne kadar gidebiliyor

O sıkıntı değil o zaman. Bilgisayarda ben ne sorunlar yaşadım 1 dk bir şey değil. Ele oturuş olarak iyi midir? Şarjı ne kadar gidebiliyor
Şarjı yok hocam USB alıcı ile kullanıyorsunuz.

• Beğen
Geri