berke.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,179
Analog hassasiyeti gayet iyi benim hoşuma gitti.Call of Duty battlefield gibi fps oyunlarında analog hassasiyet olayı iyi mi? Bende snopy rampage sg-r218 pek iyi değil
Analog hassasiyeti gayet iyi benim hoşuma gitti.Call of Duty battlefield gibi fps oyunlarında analog hassasiyet olayı iyi mi? Bende snopy rampage sg-r218 pek iyi değil
Tps ve fps aksiyon oyunlarını çok oynuyorum sg-r218 pek iyi değil. F710 kablolu da kullanılabiliyor mu? Aslında F310'da titreşim olsa onu alırdım ama titreşim çok önemliAnalog hassasiyeti gayet iyi benim hoşuma gitti.
Hayır kullanılamıyor maalesef.Tps ve fps aksiyon oyunlarını çok oynuyorum sg-r218 pek iyi değil. F710 kablolu da kullanılabiliyor mu? Aslında F310'da titreşim olsa onu alırdım ama titreşim çok önemli
Telefonda kullanılabilir mi? Snopy rampage sg-r218'i usb - type c aparatını kullanarak bağlayabiliyorumHayır kullanılamıyor maalesef.
O konuda pek bir bilgim yok hiç denemedim.Telefonda kullanılabilir mi? Snopy rampage sg-r218'i usb - type c aparatını kullanarak bağlayabiliyorum
2 adet f710 var 6 senelik öyle bir sorunum yok.F710'da kopma sıkıntıları var, bir türlüde çözemiyorsun. Kablolu olursa F310, Sıfır XBOX 360 kolunun orjinal olduğuna emin miyiz?
Amazon'dan satın aldım yaklaşık 2 hafta önce, kol nadiren olsa bile kopuyor yeniden başlatınca Driver tekrar kurmam gerekiyor.2 adet f710 var 6 senelik öyle bir sorunum yok.
Driver tekrar kurunca düzeliyor mu? Driver kurulumu kaç dk ortalama?Amazon'dan satın aldım yaklaşık 2 hafta önce, kol nadiren olsa bile kopuyor yeniden başlatınca Driver tekrar kurmam gerekiyor.
Düzeliyor yaklaşık 1 dakika sürüyor, ya da alternatif olarak aygıt yöneticisinden aygıtı XBOX olarak seçiyorsun.Driver tekrar kurunca düzeliyor mu? Driver kurulumu kaç dk ortalama?
O sıkıntı değil o zaman. Bilgisayarda ben ne sorunlar yaşadım 1 dk bir şey değil. Ele oturuş olarak iyi midir? Şarjı ne kadar gidebiliyorDüzeliyor yaklaşık 1 dakika sürüyor, ya da alternatif olarak aygıt yöneticisinden aygıtı XBOX olarak seçiyorsun.
yorumları okuyun ürün orjinal değilMicrosoft Xbox 360 Pc Wired Kablolu Oyun Kolu Joystick Fiyatları ve Özellikleri
Microsoft Xbox 360 Pc Wired Kablolu Oyun Kolu Joystick en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Teknolojide olağan şeyler bunlar. Arada bazı ürünlerde sıkıntı çıkması.Amazon'dan satın aldım yaklaşık 2 hafta önce, kol nadiren olsa bile kopuyor yeniden başlatınca Driver tekrar kurmam gerekiyor.
Şarjı yok hocam USB alıcı ile kullanıyorsunuz.O sıkıntı değil o zaman. Bilgisayarda ben ne sorunlar yaşadım 1 dk bir şey değil. Ele oturuş olarak iyi midir? Şarjı ne kadar gidebiliyor