F710 vs Xbox 9. Nesil Gamepad

Ritim Ustası

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,101
Arkadaşlar bu gamepad ler arasında 2 katı fiyat farkı var Xbox ve F710 ile aralarında bu fiyat farkına değecek bi fark var mı? F710 aldım memnun kaldım baya bi kol daha almayı düşünüyorum Xbox kolu alınır mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar bu gamepad ler arasında 2 katı fiyat farkı var Xbox ve F710 ile aralarında bu fiyat farkına değecek bi fark var mı? F710 aldım memnun kaldım baya bi kol daha almayı düşünüyorum Xbox kolu alınır mı?
xbox 360 9. nesil kastınız nedir?

360 9. nesil yok. Direkt Xbox GamePad 9. nesil olarak var. 9. nesil öneririm. F710 çok eski geliyor görünümü.

Bende ikinci elde 9. nesil aldım. Memnunum, hoşuma gitti. Öneririm.

f710 çok dandik 9. nesil yanında

360 9. nesil yok. Direkt Xbox GamePad 9. nesil olarak var. 9. nesil öneririm. F710 çok eski geliyor görünümü.

Bende ikinci elde 9. nesil aldım. Memnunum, hoşuma gitti. Öneririm.
Bana göre görüntüsü güzel önemli olan işlevi arada 2 kattan fazla fiyat farkı var bu farka değer mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

f710 çok dandik 9. nesil yanında
Benim çok hoşuma gitti bundan daha kaliteli gamepad ler le tecrübem olmadı hiç belki bana bu yüzden öyle geliyordur

Yıllardır f710 kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim tavsiye ederim.

Bana göre görüntüsü güzel önemli olan işlevi arada 2 kattan fazla fiyat farkı var bu farka değer mi

Benim çok hoşuma gitti bundan daha kaliteli gamepad ler le tecrübem olmadı hiç belki bana bu yüzden öyle geliyordur

Mediamarkt'te elime aldım F710'u. Arkadaşın dediği gibi gerçekten dandik. Xbox öyle değil. Kaliteyi elinde hissettiriyor.

Bu zamana kadar hep PS kollarını denedim oyun salonlarında vs. İlk defa Xbox denedim bu çok daha hoşuma gitti. Daha güzel ele oturuyor.

F710 nun tetiklerinde neredeyse hiç ölü bölge yok, diğer tuşlara dandik kollardaki gibi sağa sola oynamada yok bu yüzden tuşlarda takılma olacağını da sanmıyorum bağlantı sorunuda yaşamadım hiç

Yıllardır f710 kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim tavsiye ederim.
F710 u aldım bir kol daha alacam ne alsam diye düşünüyorum

Mediamarkt'te elime aldım F710'u. Arkadaşın dediği gibi gerçekten dandik. Xbox öyle değil. Kaliteyi elinde hissettiriyor.

Bu zamana kadar hep PS kollarını denedim oyun salonlarında vs. İlk defa Xbox denedim bu çok daha hoşuma gitti. Daha güzel ele oturuyor.
Teşekkürler, yorumuna güvenip Xbox gamepad alacağım peki şuan ki fiyata değer mi önceden gerçekten fiyatı çok iyiymiş şimdi aşırı saçma derecede pahalı

ben f710 aldım para olsa xbox alırdım kesin öncelikle f710 da bluetooth yok xbox da var onu aklının bir köşesine yaz
görünüm olarak xbox
f710 dungle ı tek başına sorunlar çıkartıyordu o yüzden uzatma kablosunu kullanmak farz oldu ama xbox da böyle bir şeye zorunda kalacağını sanmıyorum
çok uçuk fark olmasaydı kesinlikle xbox derdim ama f710 da güzeldir istersen onu al

F710 nun tetiklerinde neredeyse hiç ölü bölge yok, diğer tuşlara dandik kollardaki gibi sağa sola oynamada yok bu yüzden tuşlarda takılma olacağını da sanmıyorum bağlantı sorunuda yaşamadım hiç

F710 u aldım bir kol daha alacam ne alsam diye düşünüyorum

Teşekkürler, yorumuna güvenip Xbox gamepad alacağım peki şuan ki fiyata değer mi önceden gerçekten fiyatı çok iyiymiş şimdi aşırı saçma derecede pahalı

Fiyat için bir şey diyemeyeceğim hocam. Ben ikinci el olarak 800 TL'ye aldım. Aldığım her ürünü artık ikinci el alıyorum, sıfır değil de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,164,759
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri