Facebook İş İlanı ....

Reaksiyon skoru
24
merhabalar bu gün bir iş ilanı buldum emlakçı bir adam sahibindenden ilan açma hizmeti karşılığında günlük 1500 tl ödeyeceğini söyledi

Hesap benim ilanı açıcam ve gelen mesajlara otomatik olarak 1 tane mesaj var onu atıcam . Benim aklımda kalan herhangi bir sıkıntı çıkarmı ne dersiniz ? sahibinden de ilan kurallarında satıcının isteği rızası olması durumunda ilanda sıkıntı çıkmaz diyor ?

merhabalar bu gün bir iş ilanı buldum emlakçı bir adam sahibindenden ilan açma hizmeti karşılığında günlük 1500 tl ödeyeceğini söyledi

Hesap benim ilanı açıcam ve gelen mesajlara otomatik olarak 1 tane mesaj var onu atıcam . Benim aklımda kalan herhangi bir sıkıntı çıkarmı ne dersiniz ? sahibinden de ilan kurallarında satıcının isteği rızası olması durumunda ilanda sıkıntı çıkmaz diyor ?
girmeyin şöyle saçma sapan toplara yahu papara olayını hiç mi duymadınız para için böyle saçmalıklara güvenmeyin başınız öyle bir ağrır ki hayatınızı karartırsınız git marketlerden su al yolda sat ama böyle internette gördüğün her şeye inanma hocam yapma etme hayatını mahvedersin

girmeyin şöyle saçma sapan toplara yahu papara olayını hiç mi duymadınız para için böyle saçmalıklara güvenmeyin başınız öyle bir ağrır ki hayatınızı karartırsınız git marketlerden su al yolda sat ama böyle internette gördüğün her şeye inanma hocam yapma etme hayatını mahvedersin
papara olayı ile bunun ne alakası var acaba hocam aydınlat beni

Kendisi ilan açmayı bilmiyormu da keriz gibi günlük 1500 lira verecek var bir şey bu işte girme bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: Sdza

olay basitce su senin uzerinden ilan aciliyor ve alici ciktiginda kapora ile calisildigindan bahsediliyor buraya kadar sorun yok fakat kapora alinacagi zaman ilani actiran sahsin ne hikmetse o an banka ile sorun yasiyor ve para transferleri yapilmiyor ve parayi sana atsa ben senden alsam olur mu gibi bir diyalog geciyor kabul ettikten sonra para senin hesaba gectigin an ilanci arkadasin banka ile sorunu kalmiyor ve parayi istiyor sende atiyorsun ve engelleniyorsun artik kaporayi atan adamla nasil anlasirsiniz orasi size kalmis oluyor

Geri