Bende öyle düşünüyorum. Çok fazla cihaz var böyle ucuza anlam veremedim.Kolpa geldi bana biraz
Tokatçılardır. Dikkat etmek lazım.Bende öyle düşünüyorum. Çok fazla cihaz var böyle ucuza anlam veremedim.
Bunlar dikat cekmek amaçlı böyle fiyat yaziyorlar sorduğunuzda daha yüksek diyorlar. Mesaj yazıp sorun hala aynı fiyat mi diyorlar. Marketplace de çok yaygın düşük fiyat girip yüksek söylemekArkadaşlar Facebook marketplace her şey çok ucuz PS5 kulaklık 2 kol oyun cd leri 8.500-10.000 arası var baya bunlar neden bu kadar ucuz ?
Resim deki sizce nasıl alınır mı ?
Usta peki gerçek fiyat dese adamın evinde test etsem alinir mi ?Bunlar dikat cekmek amaçlı böyle fiyat yaziyorlar sorduğunuzda daha yüksek diyorlar. Mesaj yazıp sorun hala aynı fiyat mi diyorlar. Marketplace de çok yaygın düşük fiyat girip yüksek söylemek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama teknolojik aletlerde geçerli, diğer ürünler %90 gerçek fiyat oluyor
Konsollar hakkında fazla bilgim yok ama dediğin gibi çakması diye bir şey yok mining diye birşeyde yok, gittiğinde dış görünüş sağlamsa oyunları açıp oynatiyorsa alınır benceUsta peki gerçek fiyat dese adamın evinde test etsem alinir mi ?
Ps içinde parça çalma gibi olaylar olmuyor değil mi bildiğim kadarıyla ps5 çakması da yok
Eyw usta ben biraz daha arastiracam güvenilir gelmedi.Konsollar hakkında fazla bilgim yok ama dediğin gibi çakması diye bir şey yok mining diye birşeyde yok, gittiğinde dış görünüş sağlamsa oyunları açıp oynatiyorsa alınır bence
dolandırıcı gibi duruyorArkadaşlar Facebook marketplace her şey çok ucuz PS5 kulaklık 2 kol oyun cd leri 8.500-10.000 arası var baya bunlar neden bu kadar ucuz ?
Konuştum bana aciliyetten diyor da inanmadım abi abi falan diyordolandırıcı gibi duruyor
ilanın linkini atabilir misinizKonuştum bana aciliyetten diyor da inanmadım abi abi falan diyor
bende 15,20 yaş büyük biri bide
1 dkilanın linkini atabilir misiniz
ilanın linkini atabilir misiniz
Arkadaşlar Facebook marketplace her şey çok ucuz PS5 kulaklık 2 kol oyun cd leri 8.500-10.000 arası var baya bunlar neden bu kadar ucuz ?