hocam birsey soracam gmail hesabı kulanılmadıgından dolayı silindi geri alma sansımız var mıYOKTA NE BAĞIRIYON
Hocam mail kökten gittiyse çok zorhocam birsey soracam gmail hesabı kulanılmadıgından dolayı silindi geri alma sansımız var mı
hocam gmail silindi geri faceit hesabı baglıydı alma sansı hiç yok mu faceit ticket atsam gmail degistirirler miHocam mail kökten gittiyse çok zor
Hocam google ile kaydolduysan sıkıntı giriş yaparken gmaili girdiğinde bu mail yok falan mı diyor yoksa maile gönderdiğimiz kodu girin mi diyorhocam gmail silindi geri faceit hesabı baglıydı alma sansı hiç yok mu faceit ticket atsam gmail degistirirler mi
faceite girdigimiz zaman gmaili giriyorum o maile kod gitti diyor ama gmaile girmeye calısınca boyle mail yok diyorHocam google ile kaydolduysan sıkıntı giriş yaparken gmaili girdiğinde bu mail yok falan mı diyor yoksa maile gönderdiğimiz kodu girin mi diyor
O zaman imkansızfaceite girdigimiz zaman gmaili giriyorum o maile kod gitti diyor ama gmaile girmeye calısınca boyle mail yok diyor
hocam ilk defa faceit alacagım simdi alsam mantıklı mı 80tl veriyoruz 500 1000tl civarı alırmıyım birdahaki yenilemeye kadarO zaman imkansız
kullanilmayinca silindigini ilk defa duydum boyle bir sey oldugunu sanmiyorum hocamhocam birsey soracam gmail hesabı kulanılmadıgından dolayı silindi geri alma sansımız var mı
Kullanılmayan mailler siliniyor ama bir süresi var geçen sene duyurulmuştu bu olay ya da 2024 başıkullanilmayinca silindigini ilk defa duydum boyle bir sey oldugunu sanmiyorum hocam