Neler Yeni

Yardım Faceit sabit ping problemi.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
Merhabalar Türk telekom 1000mbps internete geçtim, fakat zaman zaman Faceit üzerinden günde en az 4-5 maçın 1inde yüksek ama sabit ping alıyorum zaman zaman farklı ülke serverlarında yapıyor herhangi bir çözümü var mı acaba bunun ? İnternet kaynaklı mı yoksa faceit kaynaklı mı bilmiyorum çünkü oyunda sabit pingim olsa bile hız testi vb sitelerde pingim yüksek değil bu olay sadece faceitte oluyor . matchmaking veya seçkin maçlarda böyle bir sorunum yok. yardımlarınızı bekliyorum lütfen.

Nezha

80+ Bronze
Merhabalar Türk telekom 1000mbps internete geçtim, fakat zaman zaman Faceit üzerinden günde en az 4-5 maçın 1inde yüksek ama sabit ping alıyorum zaman zaman farklı ülke serverlarında yapıyor herhangi bir çözümü var mı acaba bunun ? İnternet kaynaklı mı yoksa faceit kaynaklı mı bilmiyorum çünkü oyunda sabit pingim olsa bile hız testi vb sitelerde pingim yüksek değil bu olay sadece faceitte oluyor . matchmaking veya seçkin maçlarda böyle bir sorunum yok. yardımlarınızı bekliyorum lütfen.
Tam öyle olduğunda bi hız testi yapsana speed.cloudflare.com dan. Ttnet arada bir Macaristana bağlanıyor sunucu olarak. Ben de anlamadım bende de oluyordu bir ara. Merak ettim sendeki de o nedenle mi diye.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır deneyeceğim sanırım çözümü yok şuanlık için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri