Kullandığınız operatör Turkcell mi ? muhtemel yurt dışı mesaj atmanız engelli olduğundan mesajınız iletilmiyor operatör sağlayıcınızla ilgili bu soruna bakın düzelecektir.FaceTime uygulamasını “Etkinleştirme bekleniyor” yazmasından dolayı kullanamıyorum. Telefonu yeniden başlatma gibi birçok yöntemi denedim fakat fayda etmedi.
Dijital Operatör uygulaması üzerinden fatura geçmişime baktığımda 1 TL tutarında bir yurt dışı SMS i gönderilmiş fakat FaceTime halen etkinleşmedi.Kullandığınız operatör Turkcell mi ? muhtemel yurt dışı mesaj atmanız engelli olduğundan mesajınız iletilmiyor operatör sağlayıcınızla ilgili bu soruna bakın düzelecektir.
Turkcell'de bu sorunu sürekli yaşıyordum. imessage muhtemel aktif şuan facetime çalışmıyordur şuan elimde apple cihaz olmadığından tarif edemiyorum fakat operatör kaynaklı bir sorun ve %95 turkcellde o sıkıntı oluyor.Dijital Operatör uygulaması üzerinden fatura geçmişime baktığımda 1 TL tutarında bir yurt dışı SMS i gönderilmiş fakat FaceTime halen etkinleşmedi.
Faturalı Turkcell hattım üzerinden bir türlü etkinleştirme sağlayamadım. DonanımHaber gibi birçok forumda da Turkcell'de bu sorunu yaşayan kişiler var. FaceTime'ın ayarlarına giderek oturumu iCloud üzerinden açtım ve iMessage'ı devre dışı bıraktım.Turkcell'de bu sorunu sürekli yaşıyordum. imessage muhtemel aktif şuan facetime çalışmıyordur şuan elimde apple cihaz olmadığından tarif edemiyorum fakat operatör kaynaklı bir sorun ve %95 turkcellde o sıkıntı oluyor.