Neler Yeni

FaceTime “Etkinleştirme bekleniyor” sorunu

Akiran

80+ Silver
FaceTime uygulamasını “Etkinleştirme bekleniyor” yazmasından dolayı kullanamıyorum. Telefonu yeniden başlatma gibi birçok yöntemi denedim fakat fayda etmedi.

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
mehmet
facetime kapatıp tekrar açmayı denediniz mi

equinoxx

80+ Bronze
Facetime'ı tekrar kapatıp açmayı denedin mi?

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
mehmet
hocam şöyle bir şey diyeceğim imessage ve facetime kapatıp telefonu tekrardan başlatın sonra 2 uygulamayı açın imessage ile ilgili bildirim gelebilir ona hayır deyip deneyebilir misin

PixDraw

80+ Bronze
FaceTime uygulamasını “Etkinleştirme bekleniyor” yazmasından dolayı kullanamıyorum. Telefonu yeniden başlatma gibi birçok yöntemi denedim fakat fayda etmedi.
Kullandığınız operatör Turkcell mi ? muhtemel yurt dışı mesaj atmanız engelli olduğundan mesajınız iletilmiyor operatör sağlayıcınızla ilgili bu soruna bakın düzelecektir.

Akiran

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığınız operatör Turkcell mi ? muhtemel yurt dışı mesaj atmanız engelli olduğundan mesajınız iletilmiyor operatör sağlayıcınızla ilgili bu soruna bakın düzelecektir.
Dijital Operatör uygulaması üzerinden fatura geçmişime baktığımda 1 TL tutarında bir yurt dışı SMS i gönderilmiş fakat FaceTime halen etkinleşmedi.

PixDraw

80+ Bronze
Dijital Operatör uygulaması üzerinden fatura geçmişime baktığımda 1 TL tutarında bir yurt dışı SMS i gönderilmiş fakat FaceTime halen etkinleşmedi.
Turkcell'de bu sorunu sürekli yaşıyordum. imessage muhtemel aktif şuan facetime çalışmıyordur şuan elimde apple cihaz olmadığından tarif edemiyorum fakat operatör kaynaklı bir sorun ve %95 turkcellde o sıkıntı oluyor.

Akiran

80+ Silver
Turkcell'de bu sorunu sürekli yaşıyordum. imessage muhtemel aktif şuan facetime çalışmıyordur şuan elimde apple cihaz olmadığından tarif edemiyorum fakat operatör kaynaklı bir sorun ve %95 turkcellde o sıkıntı oluyor.
Faturalı Turkcell hattım üzerinden bir türlü etkinleştirme sağlayamadım. DonanımHaber gibi birçok forumda da Turkcell'de bu sorunu yaşayan kişiler var. FaceTime'ın ayarlarına giderek oturumu iCloud üzerinden açtım ve iMessage'ı devre dışı bıraktım.

Top Bottom