Bi yandan haklısınız ama bak mesela hb indirim diye Samsung ürünlerine 5k kupon vermiş onu uygulamana bile piyasa fiyatından 4k civarı daha pahalı , benim başta attığım kasanın fiyatı 96k dı psu yok hiçbirşey yok sonradan düzelttiler.Düşündüğüm için yorum yaptım zaten.
Canım benim bende satış yapıyorum söylediğin platformlarda. Hepsiburada satıcısı haricinde diğer satıcıların ürün listeleme fiyat mantığı şu şekildedir.Bi yandan haklısınız ama bak mesela hb indirim diye Samsung ürünlerine 5k kupon vermiş onu uygulamana bile piyasa fiyatından 4k civarı daha pahalı , benim başta attığım kasanın fiyatı 96k dı psu yok hiçbirşey yok sonradan düzelttiler.
Yinede rahatsız oluyorsan engelle
Canım benim konuyu nereye çekiyorsun. Senin zırvaladığın şey "Konu açmak için açılan konu. 13K boş&dolu mesajın var zaten gerek varmı böyle şeylere ?" idi. Şimdi diyorsun ki "Hepsiburada da satış yapıyorum" Bize ne oğlum?Canım benim bende satış yapıyorum söylediğin platformlarda. Hepsiburada satıcısı haricinde diğer satıcıların ürün listeleme fiyat mantığı şu şekildedir.
Ahmet var ve mehmet var
Ahmet ürünü 15.000 ye alır Hepsiburadaya %12 komisyon ile açar. 17299₺
Mehmet ürünü 14.000 ye alır hepsiburadaya %12 komisyon ile açar. Varsayım fiyat : 16189₺
Hepsiburada'da bu ilanlara %5 destek giriyor genel olarak.
Ahmet gidiyor trendyola'a aynı ürünü açıyor ama bu sefer trendyol %2 komisyon alıyor ve ahmet ürünü 500₺ kar ile 15799 e açmış oluyor.
Aslında burada indir bindir yok platformun aldığı komisyon oranı ve satıcının ürünü aldığı fiyat önemli.
Nasıl bir kafa yapınız var anlamış değilim .d.d istisnalardan bahsetmedim. Ciroya göre, firmanın tanınmışlığına göre ve kategori yöneticileri ile samimiliğine bağlı olarak da komisyon tarifeleri değişiyor/uygulanıyor. Adama cevap verdim daha sonrasındaki attığı mesaja. Zıplamaya herşeye öyleCanım benim konuyu nereye çekiyorsun. Senin zırvaladığın şey "Konu açmak için açılan konu. 13K boş&dolu mesajın var zaten gerek varmı böyle şeylere ?" idi. Şimdi diyorsun ki "Hepsiburada da satış yapıyorum" Bize ne oğlum?
Ayrıca pazaryerlerinde sadece senin dediğin mantık işlemez. Örneğin Trendyol'da girişim kadınlara ayrıcalıklı komisyon desteği var. Belirli bir seviyeye ulaşan satıcılara daha farklı bir komisyon desteği var.
Neyse hocam onu boşver de, sana da 2 yıl boyunca ürünü kullanıp "kusurlu ürün gönderildi" diyerek iadeye gönderen oluyor mu? Deli oluyorum anasını satayımNasıl bir kafa yapınız var anlamış değilim .d.d istisnalardan bahsetmedim. Ciroya göre, firmanın tanınmışlığına göre ve kategori yöneticileri ile samimiliğine bağlı olarak da komisyon tarifeleri değişiyor/uygulanıyor. Adama cevap verdim daha sonrasındaki attığı mesaja. Zıplamaya herşeye öyle
Evet oluyor özellikle Hakem heyetleri sayesinde iade hakkının olacağını düşünen bir yığın insan var.Neyse hocam onu boşver de, sana da 2 yıl boyunca ürünü kullanıp "kusurlu ürün gönderildi" diyerek iadeye gönderen oluyor mu? Deli oluyorum anasını satayım
Evet hocam, bir dönem tıraş makinesi satmıştım, satmayı bırakma sebebim buydu. İade kodu alıp gönderdikleri her ürün onaylanacak sanıyorlar.Evet oluyor özellikle Hakem heyetleri sayesinde iade hakkının olacağını düşünen bir yığın insan var.
Traş makinesi, epilasyon cihazını kullanıp iade etmelerine ne diyorsun peki ? :d sebebi beğenmemiş.
Hasarlı/kusurlu bölümü bir yeni dükkan parası şuan depoda. İşin kötü yanı sen red etsen bile onaylanıyor bazen. O yüzden yapılacağı kalmadıEvet hocam, bir dönem tıraş makinesi satmıştım, satmayı bırakma sebebim buydu. İade kodu alıp gönderdikleri her ürün onaylanacak sanıyorlar.
Geçenlerde sattığım bir tane elektrikli süpürge iade geldi. Adam süpürgeyi alıp odayı süpürmüş sonra "güzel çekmiyor" diye iade göndermiş. Ürünün kolisi dahil tozla kaplıydı. Benim sarıp sarmalayarak gönderdiğim ürünü adam bim poşetine koyup göndermiş, yarısı da açıkta duruyor. Sinirlendim bak yine.
Ben öyle ürünleri toptancıya kakalıyorum hocam. Yoksa çalışılmaz.Hasarlı/kusurlu bölümü bir yeni dükkan parası şuan depoda. İşin kötü yanı sen red etsen bile onaylanıyor bazen. O yüzden yapılacağı kalmadı
3/1 fiyatına hurdacılara gidiyor maalesef. Büyük bir yer olmasak her yıl 2 kere batmamız gerekiyorBen öyle ürünleri toptancıya kakalıyorum hocam. Yoksa çalışılmaz.
İndirimi bilmiyorum ama konu müsteri destegi olunca cok yardımcı oluyorlarHepsiburada mıdır hepsişurada mıdır nedir bu üçkağıtçı siteye kanmayın, tek gerçek indirim yapan site Amazon'dur
Alıntıyı görüntüle