paran bankada kaldıkça üstüne para ekleniyor birnevi kira alıyormuşsun gibi düşün. Bildigim kadarıyla böyleSaçma bir soru olabilir cahilligim için kusura bakmayın başklıkta sordugum gibi faizin tam olayı ne(müslüman degilim haram oldugunu biliyorum)
anladım saolKanka faiz paranın kârı,para ticaretinin en büyük temeli.
Sen bunu kısarsan bu sefer yatırımcı TL den başka seçenekler aramaya başlıyor bu da doları yükseltiyor TL nin değerini azaltıyor.
Türkiye devletide şu an tam bir faiz batağında,ülkenin normal borcundan çok faiz borcu var.
Evet bankada ortalama 150 k param var. Günlük 68 tl kazandırıyor faiz olarak. 150k değil milyonlar olsaydı bu rakam günlük çok daha iyi getirim sağlardı.paran bankada kaldıkça üstüne para ekleniyor birnevi kira alıyormuşsun gibi düşün. Bildigim kadarıyla böyle
şimdi fiyatlarına baktım 500-650k gibi paralar cok kazandırıyoEvet bankada ortalama 150 k param var. Günlük 68 TL kazandırıyor faiz olarak. 150k değil milyonlar olsaydı bu rakam günlük çok daha iyi getirim sağlardı.
Evet açıkçası elimde zaten az param var bunu coinmiş, altınmış, 1k bile zarar edecek gücüm kalmadı için faize gönderdim. Yarının ne olacağı belli olmayan ülkelerde her şey olabilir. Günlük 5 lahmacun + 1 ayran parası garanti geliyor en azından kafam rahat.şimdi fiyatlarına baktım 500-650k gibi paralar cok kazandırıyo