Berkarda
80+ Silver
bende zaten şakasına dedimZaten o yüzden yok dedim. Bir yerde bedava bir şey varsa bil ki oradaki ürün sensin. Gazi faiz diye diye neyse neyse.
bende zaten şakasına dedimZaten o yüzden yok dedim. Bir yerde bedava bir şey varsa bil ki oradaki ürün sensin. Gazi faiz diye diye neyse neyse.
Anladım ama Türkiye'de yaşıyoruz. Cittiye alan falan olur.bende zaten şakasına dedim
bizim dayılara 5k telefon satıyorlar 3.5k aynısı telefoncudayken konuşuyorlardı dedim alma sana 3.5k lık telefonu 5e satıyor neyseki bana güvenip almadıAnladım ama Türkiye'de yaşıyoruz. Cittiye alan falan olur.
bizim dayılara 5k telefon satıyorlar 3.5k aynısı telefoncudayken konuşuyorlardı dedim alma sana 3.5k lık telefonu 5e satıyor neyseki bana güvenip almadı
emoji mesaj yapmayın bari 2 kelime yaz sonra koy çünkü ben cezaya bildirimi geldi
Hm.. öneri için teşekkürler. Bende size imla ve yazım kurallarına dikkat etmenizi öneriyorum.imei değişmiş xiaomimiş
emoji mesaj yapmayın bari 2 kelime yaz sonra ceza ben yapmıştım yedim ceza
o nasıl türkçe beynim yandı biraz anladım sanki ama yine anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bıraksaydın alsaydı. Sonra 3.5k olan telefonu gösterip reis fiyatları indirmiş derdin
https://www.tdk.gov.tr/kategori/icerik/yazim-kurallari/ bunlarımı okuyacağım .Oy veren o sonuçta sevindirdi ..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hm.. öneri için teşekkürler. Bende size imla ve yazım kurallarına dikkat etmenizi öneriyorum.