Laftagorilla
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Arkadaşlar ben yeni bir masaüstü pc aldım fakat monitör için param kalmadı. Elimde laptop var. Acaba bu laptop'u kasaya bağlayıp monitör olarak kullanabilir miyim?
Malesef hocam. Laptopu direk bağlayarak kullanamazsın. Laptopun panelini söküp ara bir aparat aracılığıyla monitöre çevirebilirsin ancak yapmaya bence değmez. İkinci elden başlangıç olarak işini görecek 200-500TL arasında bir monitör alabilirsin.Arkadaşlar ben yeni bir masaüstü pc aldım fakat monitör için param kalmadı. Elimde laptop var. Acaba bu laptop'u kasaya bağlayıp monitör olarak kullanabilir miyim?
Ne kadaraArkadaşlar ben yeni bir masaüstü pc aldım fakat monitör için param kalmadı. Elimde laptop var. Acaba bu laptop'u kasaya bağlayıp monitör olarak kullanabilir miyim?
Yapabilirsin ama laptopun da calismasi gerekiyorArkadaşlar ben yeni bir masaüstü pc aldım fakat monitör için param kalmadı. Elimde laptop var. Acaba bu laptop'u kasaya bağlayıp monitör olarak kullanabilir miyim?
11 bucukNe kadara
Laptopum çalışıyor nasıl yapabilirizYapabilirsin ama laptopun da calismasi gerekiyor
11 bucuk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Laptopum çalışıyor nasıl yapabiliriz
laptobu sat monitör al11 bucuk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Laptopum çalışıyor nasıl yapabiliriz
Kanka laptopun dermanı yok anca acılıp kapanıyor kimse almazlaptobu sat monitör al
![]()
Hocam öyleyse arkadaşın dediği gibi panel falan yaptırıyolar.Kanka laptopun dermanı yok anca acılıp kapanıyor kimse almaz![]()