🔥İndirim Fakir Vienna Filtre Kahve Makinesi 750 TL

İhtiyacım vardı, geçende 500-600 liraya sadece french press alacaktım, onu alacağıma bunu almak daha mantıklı. Teşekkürler.

Almayı düşünüyorum filtre kahve makinesi aslında. Marka ve fiyat güzel tek sorun hepsiburada üzerinden satılıyor olması. Onlar bana değil indirim, bedava verseler girip almam.

Bi ürünün iptal iadesi konusunda beni fazla mağdur ettiler. Hem kredi kartıma fazladan ücret yatırmak zorunda kaldım hemde daha uygun fiyatlı ürün almama engel oldular. Hiçbir şekilde de yardımcı olmadılar. İademi almak 15 gün falan sürdü. 2 günde teslimat dedikleri ürün için kurulum amacıyla beni 8-9 gün sonra aradılar, dalga mı geçiyorsunuz iptal ettim ürünü dedim üzerine bi 6-7 gün daha bekledim. Müşteri hizmetleri ise her aramamda dönüş yapacağız dediler ertesi gün yine aradım yine dönüş yapacağız dediler. Fazla sabır zorlayıcı bir süreçti.

Bi ürünün iptal iadesi konusunda beni fazla mağdur ettiler. Hem kredi kartıma fazladan ücret yatırmak zorunda kaldım hemde daha uygun fiyatlı ürün almama engel oldular. Hiçbir şekilde de yardımcı olmadılar. İademi almak 15 gün falan sürdü. 2 günde teslimat dedikleri ürün için kurulum amacıyla beni 8-9 gün sonra aradılar, dalga mı geçiyorsunuz iptal ettim ürünü dedim üzerine bi 6-7 gün daha bekledim. Müşteri hizmetleri ise her aramamda dönüş yapacağız dediler ertesi gün yine aradım yine dönüş yapacağız dediler. Fazla sabır zorlayıcı bir süreçti.

İhtiyaç varsa alın geçin hocam boşverin siz hb'yi, bir sıkıntı yaşarsanız direk garanti firmasıyla muhattap olun hb ile değil.

Daha önce bunu almistim iade ettim https://amzn.eu/d/cZJAH36 bunun plastigini kullaniyorum oldukca memnunum bu porselen saglik acisindan daha iyi bence hic bosa para harcamayın illa alacaksaniz mokapot alın

almayın boşa giden para, zamanında bimden aldık en son suyu çekememeye başladı hazneyi doldursanda yarım bardak kahve dahi veremiyor, diğer büyük makinelerden alın yoksa bu ucuzları almayın

Geri