baya düşük benceOyun uzun bir süre hiç indirime girmedi ve sanırım 1aydırda 30 liradan satılıyor. Sizce kış indirimlerinde 15-20 civarına düşme ihtimali nedir ?
Bence düşmez, Düşerse en fazla 25 falan olur bence. 15 olacağını sanmıyorum.Oyun uzun bir süre hiç indirime girmedi ve sanırım 1aydırda 30 liradan satılıyor. Sizce kış indirimlerinde 15-20 civarına düşme ihtimali nedir ?
bence değmezPeki sizce 30 liraya almaya değer mi ? Oyunun kaderini görmek için ve biraz çeki düzen versinler diye bekledim şimdiye kadar hala kötüyse almayacağım
DeğerPeki sizce 30 liraya almaya değer mi ? Oyunun kaderini görmek için ve biraz çeki düzen versinler diye bekledim şimdiye kadar hala kötüyse almayacağım
Hocam ben aldım 30 TL'ye eğlenmek için giriyorum sinir olup çıkıyorum karar sizin ama güzel oyun alabilirsiniz.Peki sizce 30 liraya almaya değer mi ? Oyunun kaderini görmek için ve biraz çeki düzen versinler diye bekledim şimdiye kadar hala kötüyse almayacağım
Bence değmez.Peki sizce 30 liraya almaya değer mi ?
Bence girmez.Oyun uzun bir süre hiç indirime girmedi ve sanırım 1aydırda 30 liradan satılıyor. Sizce kış indirimlerinde 15-20 civarına düşme ihtimali nedir ?
Eğlenecek arkadaşın var ise değer. Yoksa 30 lirayı netflix'e verip romantik komedi izleyip eğlenebilirsin (!)Peki sizce 30 liraya almaya değer mi ? Oyunun kaderini görmek için ve biraz çeki düzen versinler diye bekledim şimdiye kadar hala kötüyse almayacağım