Fallout 4

Serco

80+
Reaksiyon skoru
1
Beyler hikayeli oyun arıyorum çoğu oyunu oynayıp bitirdim ama fallout serisine hiç bulaşmadım ne zamandır aklımda olan bi oyun hazır eve kapanmışken oynamayıp aradan çıkartayım dedim sizce nasıl bi oyun indirmeye değer mi ve fallout 3 oynamadan 4ü oynasam hikaye olarak kaçırdığım şeyler olur mu tavsiye edermisin oyunun artıları eksileri neler şimdiden teşekkürler.

Fallout 4 ü 3 kez bitirdim bana göre çok eğlenceli bir oyun türkçe yaması da var Fallout 3'ü oynamadan devam edebilirsin bir kaybın olmaz.

Kanka Fallout New Vegas rol yapma elementleri olarak bence dunyanin en iyisi. Ama eglence, üs yapma, tuccar kovalama, gorev yapma, buyuk harita istiyorsan fallout 4 al. İndirimlerde gotye surumu 80 tl ye kadar dusuyordu galiba.

Fallout 4 mantıklı gibi gözüküyor deneyeceğim witcher oyunundan sonra oyun beğenmez oldum fikirlerinizi alayım dedim teşekkürler.

Beyler hikayeli oyun arıyorum çoğu oyunu oynayıp bitirdim ama fallout serisine hiç bulaşmadım ne zamandır aklımda olan bi oyun hazır eve kapanmışken oynamayıp aradan çıkartayım dedim sizce nasıl bi oyun indirmeye değer mi ve fallout 3 oynamadan 4ü oynasam hikaye olarak kaçırdığım şeyler olur mu tavsiye edermisin oyunun artıları eksileri neler şimdiden teşekkürler.
Watch dogs serilerine bakabilirsin.

Geri