sideghost1
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
https://www.virustotal.com/gui/file...tHzEq-9HyRNRKshfhC_aem_VO3cMQO1hk4OBNT19sQhOg virüs Total bu dosyada bunların olduğunu söyledi false pozitife midir ?
Yeeesss , çok teşekkür ederim sabahtan beridir stres yapıyordum Allah sizden razı olsun hocam Allah sevdiğinize kavuştursun Allah tuttuğunuzu altın etsin.evet false
Hemen sevinmeyin. Hangi launcher bu?Yeeesss , çok teşekkür ederim sabahtan beridir stres yapıyordum Allah sizden razı olsun hocam Allah sevdiğinize kavuştursun Allah tuttuğunuzu altın etsin.
Legacy Launcher hocam false değil ise ne yapmam gerekir program indirmedenHemen sevinmeyin. Hangi launcher bu?
false olup olmadığı nasıl anlaşılıyor?evet false
Kanka şimdi ben de attığım virüsün false olduğunu düşünüyordum şimdi araştır çıkan virüsleri sonra antivirüs programının yorumlarına bak işte diyelim ki A antivirüs false verdi şöyle anlıcaksın A antivirüs : Trojan içeriyor burada trojanın türü de önemli işte trojan.heur.283289 gibi bir şey olur muhtemelen aynı uyarıyı alan insanlara bak tabi antivirüs programı bilindikse araştırmana gerek yok muhtemelen virüstür örnek olarak : malwarebytes kaspersky avast mcafee gibilerinden yok işte hebelehubele antivirus varsa zaten false olduğu bellidir.false olup olmadığı nasıl anlaşılıyor?