Yardım Fan Çıkarma veya Takma ?

UmutKaracam

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
1
Kasamı İncehesaptan almıştım ve arkada takılı olan 12cm fan ses yapmaya başladı zaten ısınmayan apu sistem kullanıyordum. Fanı çıkaramadım kablosunu takip ettim ama pek anlayamadım nereye takılı olduğunu bu fani cıkarip yeni bi fan alıp takıcağim yardimci olabilecek varmı

Kasamı İncehesaptan almıştım ve arkada takılı olan 12cm fan ses yapmaya başladı zaten ısınmayan APU sistem kullanıyordum. Fanı çıkaramadım kablosunu takip ettim ama pek anlayamadım nereye takılı olduğunu bu fani cıkarip yeni bi fan alıp takıcağim yardimci olabilecek varmı
Anakartınızda bulunan 4 pinlik bir bölüme takılı olmalı, onu çıkarıp yeni fanınızın kablosunu takmak yeterli olacaktır.

Kasamı İncehesaptan almıştım ve arkada takılı olan 12cm fan ses yapmaya başladı zaten ısınmayan APU sistem kullanıyordum. Fanı çıkaramadım kablosunu takip ettim ama pek anlayamadım nereye takılı olduğunu bu fani cıkarip yeni bi fan alıp takıcağim yardimci olabilecek varmı
Anakarta bağlı olabilir veya molex bağlantısı olarak psuya da bağlı olabilir. Kabloyu takip edin.

- Ses yapıyor dediğin, titreşim sesi mi?
- Ne konuda yardımcı olmamızı istiyorsun? Fan tavsiyesi mi?

- Ses yapıyor dediğin, titreşim sesi mi?
- Ne konuda yardımcı olmamızı istiyorsun? Fan tavsiyesi mi?
Bildiğimiz fan bağırıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fanın bağlı olduğu yeri bulamiyorum kabloyu çok güzel toplamislar ve saklamışlar 🤨🤔

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,556
Üyeler
190,598
Son üye
Mert8263
Geri