Kasaya takmak için en az 4 girişli fan çoğaltıcı lazım bunu buldum Başka öğrenebileceğiniz var mı
Hocam satışi yok![]()
Alfais 4987 4 Pin Fan Çoklayıcı Y PWM Çoklayıcı Splitter Kablosu 4 Port - Evaletim
Alfais elektronik resmi satış sitesiwww.evaletim.com
vardı stok bitmiş.beklersen gelir.beklemek istemessen başka modellere yönebilirsinHocam satışi yok
Harici GÜç desteği olmayan Çoğaltıcılar Soketi ve Fanı bozabiliyor Hatta Ledliyse önce Led sonra fanıda bozabiliyor DC güç destekli Çoğaltıcı alırsanız ömür boyu sorun yaşamazsınız.Kasaya takmak için en az 4 girişli fan çoğaltıcı lazım bunu buldum Başka öğrenebileceğiniz var mı
Bunlar dc ile kontrol edilebiliyor muHarici GÜç desteği olmayan Çoğaltıcılar Soketi ve Fanı bozabiliyor Hatta Ledliyse önce Led sonra fanıda bozabiliyor DC güç destekli Çoğaltıcı alırsanız ömür boyu sorun yaşamazsınız.
![]()
Alfais Marka: 4336 8 Port Fan Çoklayıcı Kategori: Data Kablosu Uyumlu - Fiyatı, Yorumları
Marka: 4336 8 Port Fan Çoklayıcı Kategori: Data Kablosu Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
en az 4 lazımmsa sende aynısından 2 tane sipariş edersin birbirine bağlarsınhocam en az 4 tane lazım maalesef sondaki olmuyor
Kontrol edilmez DC ekstra enerji icinBunlar dc ile kontrol edilebiliyor mu
Hocam güç fazla gelmez mien az 4 lazımmsa sende aynısından 2 tane sipariş edersin birbirine bağlarsın
Kontrol edilmez DC ekstra enerji icin
en az 4 lazımmsa sende aynısından 2 tane sipariş edersin birbirine bağlarsın
Elimde iki tane nzxtenin kasasının içinden çıkan fan var ve ekstra linkini koyduğum 2 tane daha fan aldım anakartta sadece bir tane yer var. Özellikle aldığım fanları nasıl takıldı hakkında hiçbir şey anlamadım Hatta ondan dolayı iade etmeyi bile düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa çok sevinirimHarici GÜç desteği olmayan Çoğaltıcılar Soketi ve Fanı bozabiliyor Hatta Ledliyse önce Led sonra fanıda bozabiliyor DC güç destekli Çoğaltıcı alırsanız ömür boyu sorun yaşamazsınız.
![]()
Alfais Marka: 4336 8 Port Fan Çoklayıcı Kategori: Data Kablosu Uyumlu - Fiyatı, Yorumları
Marka: 4336 8 Port Fan Çoklayıcı Kategori: Data Kablosu Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Elimde iki tane nzxtenin kasasının içinden çıkan fan var ve ekstra linkini koyduğum 2 tane daha fan aldım anakartta sadece bir tane yer var. Özellikle aldığım fanları nasıl takıldı hakkında hiçbir şey anlamadım Hatta ondan dolayı iade etmeyi bile düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
![]()
Lian Li UNI FAN SL WIRELESS 1x120mm Beyaz Kasa Fanı (G99.12SL1W1W.00) - incehesap.com
Lian Li UNI FAN SL WIRELESS 1x120mm Beyaz Kasa Fanı (G99.12SL1W1W.00) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com