Fan çogaltıcı önerisi

Kasaya takmak için en az 4 girişli fan çoğaltıcı lazım bunu buldum Başka öğrenebileceğiniz var mı
Harici GÜç desteği olmayan Çoğaltıcılar Soketi ve Fanı bozabiliyor Hatta Ledliyse önce Led sonra fanıda bozabiliyor DC güç destekli Çoğaltıcı alırsanız ömür boyu sorun yaşamazsınız.

Harici GÜç desteği olmayan Çoğaltıcılar Soketi ve Fanı bozabiliyor Hatta Ledliyse önce Led sonra fanıda bozabiliyor DC güç destekli Çoğaltıcı alırsanız ömür boyu sorun yaşamazsınız.

Bunlar dc ile kontrol edilebiliyor mu

Tipik bir anakart üzerindeki fan başlığının sınırı genellikle 1A (12W) civarındadır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart fan güç regülatörünün aşırı yüklenmesi olasılığı nedeniyle bu adaptörle yüksek güçlü fanlar kullanmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullandığın fanların max rpm de harcadığı güç fan üzerinde yazar.ona före 12 w geçmemesine dikkat et

Kontrol edilmez DC ekstra enerji icin
en az 4 lazımmsa sende aynısından 2 tane sipariş edersin birbirine bağlarsın

Elimde iki tane nzxtenin kasasının içinden çıkan fan var ve ekstra linkini koyduğum 2 tane daha fan aldım anakartta sadece bir tane yer var. Özellikle aldığım fanları nasıl takıldı hakkında hiçbir şey anlamadım Hatta ondan dolayı iade etmeyi bile düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

Elimde iki tane nzxtenin kasasının içinden çıkan fan var ve ekstra linkini koyduğum 2 tane daha fan aldım anakartta sadece bir tane yer var. Özellikle aldığım fanları nasıl takıldı hakkında hiçbir şey anlamadım Hatta ondan dolayı iade etmeyi bile düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

Bundan alman gerekiyor o fanları çalıştırabilmen için

Geri