Uni Hub L-Connect 3 kontrolcü alman lazim. Ama Türkiye’de satan yere hiç rastlamadım.6 adet lian li sl120 aldım anakartt
evet doğru 6 adet tekli fan aldım
Uni Hub L-Connect 3 kontrolcü alman lazim. Ama Türkiye’de satan yere hiç rastlamadım.6 adet lian li sl120 aldım anakartt
evet doğru 6 adet tekli fan aldım
knk bazıları kontrolcü lazım diyor kontrolcü olmadan olmaz diyolar emin misin ona göre iade edeceğimAnakartinda beyaz renkli ve 3 pinli bir giris var. Oraya takilir fanlar. Fanlarin hepsini baglayim bir adet 3 pin girisi oraya tak ve ASUSun AURA SYNC yazilimi uzerinden kontrol edebilirsin.
Evet galiba ayri olarak kendi kontrolcusu gerekli. 3 lu paket alirsaniz cikiyordu kontrolcu paketten.knk bazıları kontrolcü lazım diyor kontrolcü olmadan olmaz diyolar emin misin ona göre iade edeceğim
hocam siz tekli paketten 5 tane almissiniz galiba. 3 lu paketten alsaydiniz kontrolcusu de cikardi icinden.iade ettim
Alıntıyı görüntüle
3 tanesini iade et 3’lu paket al. Zaten 3’lu paketin icinde hem kontrolcu hemde daisy chain yapmak icin fazlasiyla kabloda geliyor.Aldığım fanları iade edim mi sence. Bende bulamadım zaten sabahtan beri arıyorum yok.