Anakartın yazılımı üzerinden kontrol edebilirsin. Armoury Crate indirip aura sync üzerinden kontrol etmen gerekli.
kontrolcü almama gerek yok o zaman boş yere para vermeyeyimanakartın kendı desteklediği aurasync yazılımı olması lazım o yazılım üzerinden kontrol edebilirsin (eğer soğutucu aurasync desteği varsa)
evet gerek yokkontrolcü almama gerek yok o zaman boş yere para vermeyeyim
1dk yazıyı tekrar okudum da anakartta 6 tane mi argb pin var yoksa 6 tane argb fan mı aldın ?Anakart rog b550f argb portu var 6 adet lian li sl120 fan aldım ama kontrolcü yok. Kontrolcü olmadan çalıştırıp fanları ve ışığı kontrol edebilir miyim anakart üzerinden
Sanırım arkadaş postu sonrada düzenledi çünkü bende farklı okumuştum1dk yazıyı tekrar okudum da anakartta 6 tane mi argb pin var yoksa 6 tane argb fan mı aldın ?
muhtemelenSanırım arkadaş postu sonrada düzenledi çünkü bende farklı okumuştum. Anladığım kadarıyla 6 adet tekli Lian Li fan almış.
6 adet lian li sl120 aldım anakartt1dk yazıyı tekrar okudum da anakartta 6 tane mi argb pin var yoksa 6 tane argb fan mı aldın ?
evet doğru 6 adet tekli fan aldımSanırım arkadaş postu sonrada düzenledi çünkü bende farklı okumuştum. Anladığım kadarıyla 6 adet tekli Lian Li fan almış.