hayır aldığı havayı ekran kartına veriyorEkran kartına gidecek havayı dışarı atmaya çalışıyor ters çevir dene ama bu kadar yüksek olmaması lazım
hayır aldığı havayı ekran kartına veriyorEkran kartına gidecek havayı dışarı atmaya çalışıyor ters çevir dene ama bu kadar yüksek olmaması lazım
Hayır hocam dediğiniz şekil olmaz alttan havayi alması lazim. Doğru montajEkran kartına gidecek havayı dışarı atmaya çalışıyor ters çevir dene ama bu kadar yüksek olmaması lazım
Orası arkası çerçeveler beyaz olduğu için yanlış anlamış olabilirsinBen mi yanlış anladım
Bende öyle düşündüğüm için ekran kartına uflicek şekilde taktımEkran kartına hocam havayı almasi lazim
Bende öyle düşündüğüm için ekran kartına uflicek şekilde taktım
Bugün 3. Ayına girmiş sıfır aldım zaman hızlı geçiyor macundan da olabilirBen yanlış anladım doğru onlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartını alalıne kadar oldu
Adrenalin uygulaması üzerinden undervolt yapmaya çalıştım ama o da boş işe yaramadı başta ısıyı düşürüyor sonra eski ısınan dönüyorSen konuyu açarken soru sormuşsun. Sorduğun soru 2 resim arasında kalınca ben onu görmedim. Ben kasa fan dizilimi soruyorsun sandım. Ondan benim kasayı örnek gösterdim
Ekran kartın 2 fanlı olduğundan 80i buluyor olabilir. Bir de benim de normal kullanımda fanlar duracak şekilde ayarlıydı onu kapattım. Şuan sürekli çalışıyor. Ve GPU teak III programı ile ekran kartının fan ayarlarını manuel yaptım. 35 derecede boşta çalışıyor artık. Oyunlardaki devrini yükselttim. 65 lerde kalıyor artık. Msi center fan hızlarını düzgün ayarlayamıyor.
Gpu fan ayarlarını 70i geçince %100 çalışacak şekilde dene bakalım.
Bi deneyeyim yazarım@hakan.yuc3 hocam fan yönlerinde sıkıntı yok gibi ama kartın 80 derecede çalışmasını anlayamadım, belki sizin güç kaynağı fazla ısındığından dolayı üzerindeki fanlar onun sıcaklığını alıp ekran kartına atıyor olabilir isterseniz bi güç kaynağının üzerindeki fanları söküp öyle tekrar test edin, zaten ben psu üzerinde fan takan pek kişi görmedim.