- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanın üst kısmı cam olduğu için havayı tahliye edemez diye düşünüyorumanakartın yanına tak sıvı soğutmayı alt boş olsun üst ve önde 3 fan olsun üsttekiler egzoz olsun bu kadar
Kasanın üst kısmı cam olduğu için havayı tahliye edemez diye düşünüyorumanakartın yanına tak sıvı soğutmayı alt boş olsun üst ve önde 3 fan olsun üsttekiler egzoz olsun bu kadar
Eyvallah reis ama üst kısımda cam panel mevcut havayı tahliye edemez diye düşünüyorumanakartın yanına tak sıvı soğutmayı alt boş olsun üst ve önde 3 fan olsun üsttekiler egzoz olsun bu kadar
Eyvallahhtamamdır o zaman bekle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
ressam olarak al bu şekil yap derim(Bu arada hatırladığım kadarıyla üst panele fan takılıyor
Üst taraf cam hocam sen h9 flow modeline bakmışsın sanırsam bendeki model komple cam h9 elite olanAlıntıyı görüntüle
knk batım kasana üst taraf metal cam değil bu şekil en iyisi
tmilk fotodaki gibi yap sen kafam karıştı işten çıkıcamÜst taraf cam hocam sen h9 flow modeline bakmışsın sanırsam bendeki model komple cam h9 elite olan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Üst bu şekilde
Eyvallah hocam bu bana da mantıklı geldi ama sorun üst tarafın komple cam olması hava tahliyesi sorunlu olmaz mi?
NZXT H9 eliteUstekiler yanlış bu arada kasa modeli nedir
Su ustu cam olan versiyon demi o keşke flow olanı alsaydınız elitte camdan dolayı sıcaklıklar artabilirNZXT H9 elite
MSI MAG CORELIQUID M240 240 MM SIVI ISLEMCI SOGUTUCUSU var ben memnunum bütçen varsa 360 lık al derimkral alakasız ama sıvı soğutucundan memnunmusun ve modeli nedir acaba
Evet haklısın hocam bu kasa bana hediye geldiği için pek yorum yapamıyorSu ustu cam olan versiyon demi o keşke flow olanı alsaydınız elitte camdan dolayı sıcaklıklar artabilir