•KoRkMaZ•
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 780
3 pinde de 4 pinli girişe takılabilir sıkıntı olmaz4 pin taktiğım tek şey kule tipi soğutucunun kablosuydu oda bu şekilde
3 pinde de 4 pinli girişe takılabilir sıkıntı olmaz4 pin taktiğım tek şey kule tipi soğutucunun kablosuydu oda bu şekilde
Tamamdır tek kablo şu kaldı bu ne tarafa3 pinde de 4 pinli girişe takılabilir sıkıntı olmaz
hocam bunun anlatması uzun video daha iyi olur lin:Tamamdır tek kablo şu kaldı bu ne tarafa
Bende oraya baktım hocam HDD LED yoktu amahocam bunun anlatması uzun video daha iyi olur lin:
Hocam her şeyi yaptım fakat kasanın fanları dönmüyor acaba o 3 pin kablosuna mı bağlıydıhocam bunun anlatması uzun video daha iyi olur lin:
nasıl yoktu ilk taktığı hdd zatenBende oraya baktım hocam HDD LED yoktu ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam her şeyi yaptım fakat kasanın fanları dönmüyor acaba o 3 pin kablosuna mı bağlıydı
HDD LED pini yoktunasıl yoktu ilk taktığı hdd zaten
hallettim hocam 5700x3d aldım intelde benim soğutucuda arkaya takmak için bir şeyler veriyorlar amd de am4 soketten yukarı takıyonhocam konudan bağımsız bi şey soracağım işlemcin nedir intelse soğutucuyu nasıl taktın
kasanın fanları birbirine tren şeklinde bağlıdır büyük ihtimalle. Açıkta olan ucu bulup anakartta sys fan kısmına takacaksınBende oraya baktım hocam HDD LED yoktu ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam her şeyi yaptım fakat kasanın fanları dönmüyor acaba o 3 pin kablosuna mı bağlıydı
HDD LED fanları döndüren pin mikasanın fanları birbirine tren şeklinde bağlıdır büyük ihtimalle. Açıkta olan ucu bulup anakartta sys fan kısmına takacaksın
Kablo üstünde ufak ikon ok gibi bi işaret vardırHocam cpu fana hangi uçtan takıcaz bu uç yukarı doğru mu gelicek cahilliğime verin
Hocam HDD LED yok işte arka tarafa bakıyorum ordada yok
15.13 izleyin bi hocam