Rufus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 912
O zaman neden 10. nesil çıkıyor9. Nesil i7'ler 10 yıl götürüyormuş.
Ben almayı düşünüyorum.
2030 yılında görüşürüz.
O zaman neden 10. nesil çıkıyor9. Nesil i7'ler 10 yıl götürüyormuş.
Ben almayı düşünüyorum.
2030 yılında görüşürüz.
Kaydettim izlixem10:40 asfAS:FASFD 11:20 de iyiymiş ds:FSD
İntel her nesilde kendini bir tık geliştiriyormuş. 10 nesilde kapak falan yapmamış. Bir tık gelişmiş sadece.O zaman neden 10. nesil çıkıyor![]()
Değmez.
Olum arkadaki çocuğa yazık küçük bir kardeşimiz muhtemelen bu yaşta duyduğu şeylere bak.
Yorumlara biraz baktım da sjdjakdksjdhhs soruyu değiştirerek sorayım. İzlemeden sövsem haksız sayılır mıyım?Cem yılmazdan iyidir.
Hem render hemde oyun için iki işlemcili sistem toplanır aga!!!!Ben hem oyun oynayıp, hem render alacaktım.
Ama hangisi iyi diye karar veremiyordum.
Şafak abinin bilgisi ve direktifleri ile doğru yolu buldum;
"Oyun için Intel sistem toplanır"
"Render isteyen AMD alsın"
"9. nesil i7 10 sene götürür"
Bu kadim bilgiler ile yarın 2 sistem birden almaya karar verdim.
Oyun oynamak için Intel i7 sistem topluyorum, yanına da render almak için AMD sistem topluyorum.
Zaten doktor tek böbrekle de yaşayabileceğimi söyledi. O yüzden sorun yok.
Teşekkürler Şafak abi. Çok yardımcı oldun.
#BilememYorumlara biraz baktım da sjdjakdksjdhhs soruyu değiştirerek sorayım. İzlemeden sövsem haksız sayılır mıyım?
Internetim olsa sonuna kadar izleyip en sonda da youtuba gider adama bi guzel soverdim de neyse aklı olan zaten bu adama kulak vermezForum'un tek çekirdekli çiçeği yeni bölüm yayınlamış.
Şafak arkadaşımızın tabiri ile "5-6 yaşındaki saçma ***** fanboy kitlesi" olarak toplanıp izliyoruz.
Edit : Yorum yaparken hakaret etmemenizi ve forum kurallarının dışına çıkmamanızı rica ediyorum.
İ7 alma. i3-9100f oyun için en iyi işlemcidir.Ben hem oyun oynayıp, hem render alacaktım.
Ama hangisi iyi diye karar veremiyordum.
Şafak abinin bilgisi ve direktifleri ile doğru yolu buldum;
"Oyun için Intel sistem toplanır"
"Render isteyen AMD alsın"
"9. nesil i7 10 sene götürür"
Bu kadim bilgiler ile yarın 2 sistem birden almaya karar verdim.
Oyun oynamak için Intel i7 sistem topluyorum, yanına da render almak için AMD sistem topluyorum.
Zaten doktor tek böbrekle de yaşayabileceğimi söyledi. O yüzden sorun yok.
Teşekkürler Şafak abi. Çok yardımcı oldun.