Fanboy yeni bölüm küfürlü

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

isimsizüye

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,277

Çıldırmış kuyruk acısı var Abdullah ın sayesinde prim kasacağını sanıyor Gelipde küfürlü konuşmanın anlamı yok tipe gıcık oldum valla ya karşıma çıksa döverim ya milleti 9 nesile yönlendiriyo Allah'ım ya Çıldırmış Abdullah dava açarsa afedersin şeyine kadar alır

Son düzenleme:

Çıldırmış kuyruk acısı var Abdullah ın sayesinde prim kasacağını sanıyor Gelipde küfürlü konuşmanın anlamı yok tipe gıcık oldum valla ya T*p mu ne karşıma çıksa döverim ya milleti 9 nesile yönlendiriyo Allah'ım ya
Tamam güldük eğlendik abartma her saat başı sayende adama düzenli küfür ediyorum

Çıldırmış kuyruk acısı var Abdullah ın sayesinde prim kasacağını sanıyor Gelipde küfürlü konuşmanın anlamı yok tipe gıcık oldum valla ya T*p mu ne karşıma çıksa döverim ya milleti 9 nesile yönlendiriyo Allah'ım ya Çıldırmış Abdullah dava açarsa afedersin şeyine kadar alır
2.defa açmanın bir mantığı yok.Güldük tamam kapandı konu.

Rütbeler mesaja göre değil de puana göre atlanmalı, bu konulardan sonra bu kanıya varıyorum artık.
bence rütbe diye bir şey olmasın, mesaj sayacı olmasın. reaksiyon şeysi olmasın. herkes düz ve eşit olsun bakalım neler olacak.
foruma yeni üye olan konu açamasın mesela daha temiz ve düzenli bir ortam olur. Facebook sayfasına soru soruyor aynı anda burada konu açıyor. Hadi o şekilde yapan var da. Aynı soruyu iki yerden de cevaplayan insanlar var :D :D

bence rütbe diye bir şey olmasın, mesaj sayacı olmasın. reaksiyon şeysi olmasın. herkes düz ve eşit olsun bakalım neler olacak.
foruma yeni üye olan konu açamasın mesela daha temiz ve düzenli bir ortam olur. Facebook sayfasına soru soruyor aynı anda burada konu açıyor. Hadi o şekilde yapan var da. Aynı soruyu iki yerden de cevaplayan insanlar var :D :D
Millet nasıl binlerce reaksiyona ulaşıyor sanıyordunki başka hesaplar açarak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,331
Üyeler
189,829
Son üye
mirza1