Lehimle japonla fslan uğraşma.Evet başlıkta gördüğünüz gibi fanın kablosu koptu japon yapıştırıcısı yapsam çalışırmı?
Cakmakla bakiri birbirine mi yapistiracak?lehim yapabiliyorsanız deneyin, çakmak da iş görebilir galiba çakmak da olabilir, yapıştırıcı, son çaren olsun.
Lehimle japonla fslan uğraşma.
Iki uçta yeterince acik ikisin de acik isimlarini + seklinde ust uste koyup maks cevirlicek yerine kadar cevirerek birbirine dola ve elektrik bandiyla bantla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cakmakla bakiri birbirine mi yapistiracak?
hacı japonladım çalışıyo vallaLehimle japonla fslan uğraşma.
Iki uçta yeterince acik ikisin de acik isimlarini + seklinde ust uste koyup maks cevirlicek yerine kadar cevirerek birbirine dola ve elektrik bandiyla bantla
Cakmakla bakiri birbirine mi yapistiracak?
Japon erirse nasıl havaya uçtuğunu haberlerde keyifle izleyeceğimhacı japonladım çalışıyo valla
japon neden erisin + olarak eliktirik çarpma imkanı bile 0 koptuğu yere geri yapıştırdım kablolar birbirine değmeyecek kadar küçük bir yerdeJapon erirse nasıl havaya uçtuğunu haberlerde keyifle izleyeceğim
knk bi sıkıntı olmaz değilmi? koptuğu yerler burasıydı geri yapıştırdım.Bravo
Üstünü bi bantla sar sen yine dejapon neden erisin + olarak eliktirik çarpma imkanı bile 0 koptuğu yere geri yapıştırdım kablolar birbirine değmeyecek kadar küçük bir yerde
knk bi sıkıntı olmaz değilmi? koptuğu yerler burasıydı geri yapıştırdım.Alıntıyı görüntüle