Fanlara elektirikli süpürge tutmak

Forever

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
348
Fanlara elektirikli süpürge tutmak fan hızı ayarlarını bozabilir mi?

Açıkcası ben öyle temizliyorum çoğu zaman. Fakat uzun zamandır böyle yaptığım için artık alıştım nasıl kullanmam gerektiği konusunda hatta değişik tecrübelerimde oldu rami yutmak gibi :) nazikçe kullanırsan ve zarar vermicek şekilde yaparsan temizlersin.

Açıkcası ben öyle temizliyorum çoğu zaman. Fakat uzun zamandır böyle yaptığım için artık alıştım nasıl kullanmam gerektiği konusunda hatta değişik tecrübelerimde oldu rami yutmak gibi :) nazikçe kullanırsan ve zarar vermicek şekilde yaparsan temizlersin.
Acaba nasıl hissetiniz rami yutunca korktunuz mu çok merak ettim. :D :D Ayrıca bende dün işlemci soğutucu mu annemle leketrikli süpergeyle temizledik :D :D

Acaba nasıl hissetiniz rami yutunca korktunuz mu çok merak ettim. :D :D Ayrıca bende dün işlemci soğutucu mu annemle leketrikli süpergeyle temizledik :D :D
6 7 yıl oluyo zaten küçüğüm altıma yapmıştım :D rami çıkarmıştım temizlim diye takmadan tuttum süpürgeyi çekti. Torbayı açıp tozun toprağın içinde onu aradıydım :D pek güzel bir deneyim değildi.

10 yıla yakındır böyle temizliyorum henğz sorunla karşılaşmadım ama bende olmadı diye sizde de olmicak diye bi kaide yok. Arkadaşların dediği gibi dikkatli olun.

riskli sanki biraz düşüğe al öyle yap birde ASLA FANLARIN DÖNMESİNE İZİN VERME statik elektrik yapıp yakabilir fanları ben güç girişinden çıkart ve temizlerken elinle tut derim :D

Geri