Yardım Fanları hangi türde almalıyım

@Mehmet Yılmaz birde bu temudaki fanları sıvı soğutmanın radyatörüne takıp kullanabilirmiyim? yeterli gelirmi 65cfm yazıyor temu da ama ne kadar doğru bilemedim.

@Mehmet Yılmaz birde bu temudaki fanları sıvı soğutmanın radyatörüne takıp kullanabilirmiyim? yeterli gelirmi 65cfm yazıyor temu da ama ne kadar doğru bilemedim.
Genelde abartı yazarlar, radyatörde CFM değil statik basınca bakılır. Radyatör için 2 ve üzeri olmalı.

E dedimya zaten sıvı soğutma için tasarlanıyor bunlar diye. Sorduğun senin bütçene bakar ben olması gerekeni söyledim gerisine sen bakacaksın :D Ayrıca TEMU'da kupon falan yoksa benzer fanlar Türkiye'de daha ucuza geliyor zaten.

bu dragos fanlar kaç cfm bulamadım o bilgiyi. birde aydınlatma fanlarda yok fanlarında aydınlatıldığı ürünler varmı bu fiyatta yine? benim kasam siyah bu arada sırf kasa fanlarına uyum sağlamasını istiyorum alacaklarımın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genelde abartı yazarlar, radyatörde CFM değil statik basınca bakılır. Radyatör için 2 ve üzeri olmalı.
bunları alsamda iş görürmü o zaman?

1753691611770.webp

hava basıncı 1.1 diyor bu yeterli olmaz gliba

Son düzenleme:
bu dragos fanlar kaç cfm bulamadım o bilgiyi. birde aydınlatma fanlarda yok fanlarında aydınlatıldığı ürünler varmı bu fiyatta yine? benim kasam siyah bu arada sırf kasa fanlarına uyum sağlamasını istiyorum alacaklarımın

bunları alsamda iş görürmü o zaman?

Alıntıyı görüntüle
hava basıncı 1.1 diyor bu yeterli olmaz gliba
Yok yetmez, kaliteli fan ister radyatörler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,192
Üyeler