Fansız kasa kullandım

Reaksiyon skoru
9
Dark guardian kasamı csgo girerken farkında olmadan fanları kapatmışım ryzen 5 3600 cylon 4 kule tipi soğutucu var ekran kartı fan ayarlı 65c sonra 1900rpm dönüyor ekran kartından dolayı bi sıkıntım olmaz fanlar kapalıyken en fazla 70c görmüştür işlemci yükte en fazla 65c normalde fanlar kapalı 10dk oyunda test ettim işlemci 71c seyretti sizce 75c kadar bisey olmuşmudur işlemciye?

Dark guardian kasamı csgo girerken farkında olmadan fanları kapatmışım ryzen 5 3600 cylon 4 kule tipi soğutucu var ekran kartı fan ayarlı 65c sonra 1900rpm dönüyor ekran kartından dolayı bi sıkıntım olmaz fanlar kapalıyken en fazla 70c görmüştür işlemci yükte en fazla 65c normalde fanlar kapalı 10dk oyunda test ettim işlemci 71c seyretti sizce 75c kadar bisey olmuşmudur işlemciye?
85 90 dereceyi geçmediği sürece sıkıntı yok

Sanırım. Geçmemiştir tam emin değilim oyundan çıkınca cpu fan devir dengesizliğinden anladım durumu

Bir şey olmamıştır. Ben ne 100 dereceler gördüm kendi işlemcimle hala çalışıyor bir şey olmaz

fan devri eğer ki hızı bios'ta otomatikse; cpu ısınınca yükselir, cpu biraz soğuyunca yavaşlar.

fan devri eğer ki hızı bios'ta otomatikse; cpu ısınınca yükselir, cpu biraz soğuyunca yavaşlar.
Kasa içine serin hava girmediği için cpu fan sürekli düşürüp yükseltmişti devrini ben ne bileyim 65 derecenin üstü bile bana sıcak çalıştı gibime geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,103
Üyeler
202,503
Son üye
Sadettin01
Geri