Aldım hocam ben kolu. Kargoda. Güncelleme yapacağımda nasıl yapacağım tam bilmiyorum.O bütçelere seçenek bol. Yurtdışı siparişler sıkıntı olmasa.
Machenike G5 PRO
Gamesir T4 Cyclone Pro
Gamesir T4 Kaleid
Easysmx X10
... Alınabilir.
Diğer ürünler gibi kabloyla bağlayıp yazılımı kuruyorsundudAldım hocam ben kolu. Kargoda. Güncelleme yapacağımda nasıl yapacağım tam bilmiyorum.
Anakart a tak birde uygulamayı açtıktan sonra kabloyu tak bazen kablo takılıyken algılamıyor.okumadı niyeyse yazılımı. Taktım L3 bas aşağı çek kabloyu tak dedi. Güncelleme yazısına tıklanmıyor. Yanlış mı yaptım bir şeyi anlamadım.
Şuan kullanıyorum dostum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Geç gördüm biraz kusura bakma. Alabilirsin.Şu anki kampanyalar ile ben de almayı düşünüyorum da memnun musunuz? Bir sıkıntı veya sorun yaşadınız mı? Ölü bölge durumdan vs. özellikle.
Hocam bende almayı düşünüyorum araba oyunu falan oynadınız mı hiç nasıl hissiyatı ?Şuan kullanıyorum dostum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Geç gördüm biraz kusura bakma. Alabilirsin.
hocam 1 yılın ardından nasıl sizce kolHocam güncellemeyi nasıl yapıyoruz tam olarak? Tarif edebilir misiniz?
bu kolda joystick yerine dpad çalışıyor bunu nasıl düzeltirimKullanıyorum yazılımsal açıdan başlarda bilmediğim için biraz pişman hissettim ancak kısayolları vs öğrenince her şey çözüldü. Şöyle forumda gördüğüm bir metni sizin için alıntılayayım.
Fantech EOS Pro'nun Xbox 9.nesil controller'ına olan avantajları:
+Yeni yazilim guncellemesiyle kablolu olarak 1000Hz raporlama oraninda kullanabilirsiniz (Xbox sadece 125 Hz destekliyor yani 8 kat daha hizli tepkime suresi)
+Hall effect joysticklerin en guzel yanlarindan biri ise stick drift olayini yasatmiyor hiç (stick drift: Uzun kullanim sonucu veya hasar sonucu Joystick'in kendi kendine hareket etmesi)
+Hall effect joysticklerin en iyi yani hata paylarinin inanilmaz derece cok az olmasi (Xbox hata pay orani %8, fantech EOS Pro hata pay orani %0.1)
+Normal Xbox koluna gore kutu icerigi cok bol (Precision ringleri var, ozellikle FPS tarzi oyunlarda hassas aim almayi kolaylastiriyor hizdan odun vermeden)
+Yeni yazilim guncellemesiyle xyab duzeninden PlayStation duzeni olan Yxba'ya gecebiliyosunuz ve 5 dakikaya kadar makro kaydedip arka butonlara atayabilirsiniz.
+Yeni yazilim guncellemesiyle isterseniz joystick kismini dpad olan kisimla degistirebiliyosunuz ve yine isterseniz butun tuslarin kalibrasyon ayarini yapabilirsiniz.
+Jiroskop ozelligi var.
Eğer aldığınızda sorun yaşarsanız mesaj attığınızda yardımcı olurum.
EOS PRO WGP15bu kolda joystick yerine dpad çalışıyor bunu nasıl düzeltirim