Fantech EOS Pro Gamepad Alınır mı?

O bütçelere seçenek bol. Yurtdışı siparişler sıkıntı olmasa.
Machenike G5 PRO
Gamesir T4 Cyclone Pro
Gamesir T4 Kaleid
Easysmx X10
... Alınabilir.

O bütçelere seçenek bol. Yurtdışı siparişler sıkıntı olmasa.
Machenike G5 PRO
Gamesir T4 Cyclone Pro
Gamesir T4 Kaleid
Easysmx X10
... Alınabilir.
Aldım hocam ben kolu. Kargoda. Güncelleme yapacağımda nasıl yapacağım tam bilmiyorum.

okumadı niyeyse yazılımı. Taktım L3 bas aşağı çek kabloyu tak dedi. Güncelleme yazısına tıklanmıyor. Yanlış mı yaptım bir şeyi anlamadım.
Anakart a tak birde uygulamayı açtıktan sonra kabloyu tak bazen kablo takılıyken algılamıyor.

Şu anki kampanyalar ile ben de almayı düşünüyorum da memnun musunuz? Bir sıkıntı veya sorun yaşadınız mı? Ölü bölge durumdan vs. özellikle.

Şu anki kampanyalar ile ben de almayı düşünüyorum da memnun musunuz? Bir sıkıntı veya sorun yaşadınız mı? Ölü bölge durumdan vs. özellikle.
Şuan kullanıyorum dostum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Geç gördüm biraz kusura bakma. Alabilirsin.

Kullanıyorum yazılımsal açıdan başlarda bilmediğim için biraz pişman hissettim ancak kısayolları vs öğrenince her şey çözüldü. Şöyle forumda gördüğüm bir metni sizin için alıntılayayım.

Fantech EOS Pro'nun Xbox 9.nesil controller'ına olan avantajları:
+Yeni yazilim guncellemesiyle kablolu olarak 1000Hz raporlama oraninda kullanabilirsiniz (Xbox sadece 125 Hz destekliyor yani 8 kat daha hizli tepkime suresi)
+Hall effect joysticklerin en guzel yanlarindan biri ise stick drift olayini yasatmiyor hiç (stick drift: Uzun kullanim sonucu veya hasar sonucu Joystick'in kendi kendine hareket etmesi)
+Hall effect joysticklerin en iyi yani hata paylarinin inanilmaz derece cok az olmasi (Xbox hata pay orani %8, fantech EOS Pro hata pay orani %0.1)
+Normal Xbox koluna gore kutu icerigi cok bol (Precision ringleri var, ozellikle FPS tarzi oyunlarda hassas aim almayi kolaylastiriyor hizdan odun vermeden)
+Yeni yazilim guncellemesiyle xyab duzeninden PlayStation duzeni olan Yxba'ya gecebiliyosunuz ve 5 dakikaya kadar makro kaydedip arka butonlara atayabilirsiniz.
+Yeni yazilim guncellemesiyle isterseniz joystick kismini dpad olan kisimla degistirebiliyosunuz ve yine isterseniz butun tuslarin kalibrasyon ayarini yapabilirsiniz.
+Jiroskop ozelligi var.

Eğer aldığınızda sorun yaşarsanız mesaj attığınızda yardımcı olurum.
bu kolda joystick yerine dpad çalışıyor bunu nasıl düzeltirim

bu kolda joystick yerine dpad çalışıyor bunu nasıl düzeltirim
EOS PRO WGP15
How To Update:
- Launch the Firmware Update App
- Press & hold the L3 button and slide it downward on your gamepad and connect the cable to it
- Begin the update process, be patient until it finishes, then exit the App and start playing your game!

CHANGELOG
- Updated Polling Rate from 125Hz to 1000Hz in Wired Mode (It will run in 500hz if a headset plugged in)
- Timed macro recording now increased to 5-minutes with up to 63 buttons, including time between presses.
- Added extra function to Analog circularity between Radial and Pinwheel (Press Turbo + L3)
- Added Calibration Function (Press Plus + Turbo + Home buttons to activate Calibration Mode. After calibrating the sticks and triggers, press the Minus button to exit Calibration Mode)
- Added Swappable XYAB (Change to YXBA by pressing Turbo + R3)
- Added Swappable function between D-Pad and Left Analog ( Press Option button 2 times)
👉 Fixed Macro bug where recording is unstoppable on press (Now can be stopped with any action keys)
- Fixed the "Wake" lighting mode bug. (Wake is now together with other lighting modes. Press Plus + Right D-pad to use)

Sanırım sizin işinize yarayacak kısım altını çizdiğim yer.

Geri