Far cry 3 iğrenç son

Reaksiyon skoru
91
Geçen hafta can sıkıntısından oyun ararken far cry 3 ü alıp oynadım oyun boyunca bütün düşman kamplarını ele geçirdim bütün radyo kulelerini açtım bunlar için minimum ek 10 saat oynadım fakat hikayeye hiçbir katkısı olmadı ve bence her iki sonda bok gibiydi siz ne düşünüyorsunuz far cry 3 ün hikayesi ile ilgili

sonraki far cry oyunlarının hepsi bunun kopyası ve hiçbiri oynanmaz. bu ilk çıktığında baya iyiydi grafik olarak falan ama hikayesi artık bayat tabi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
sonraki far cry oyunlarının hepsi bunun kopyası ve hiçbiri oynanmaz. bu ilk çıktığında baya iyiydi grafik olarak falan ama hikayesi artık bayat tabi
hocam valla umut fakirin ekmeğidir felsefesiyle 4 üncü oyunu da indirmeyi düşünüyorum hikayesi dışında iyiydi

hocam valla umut fakirin ekmeğidir felsefesiyle 4 üncü oyunu da indirmeyi düşünüyorum hikayesi dışında iyiydi
Devam dayı 4, primal sonra bi çıtır usanabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 ve sonrası beni sarmamıştı zamanında

Far cry serisi full tekrar. Hikaye değişiyor, oynanış aynı. Aşırı büyük farklılık yok. Tabii farktan ne anladığımıza bağlı. Ben mesela gow bağımlısı biri olarak, gow 2018 ve ragnarök arasında büyük olmasa da ciddi bir fark hissettim. Fakat bu seferde hikaye değişik olsa da bi noktada aynıydı.

Primal harici başka bir far cry serisi oynamanı önermem.

hacı bu oyun rpg değil ki, niye yan görevleri yaparak farklı bir sona ulaşmayı hedefliyorsun ki

oynanış sıralamasını atar mısınız
3,4,primal,5 new dawn,6 arkadaş atmış zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dlc leri oynamayı unutma 4 de yeti paketi vardı. Aslında güzel ya bence 3,4, primal. Ondan sonra modernleşmeye başladı benim hoşuma gitmedi.

Geri