SPOILER Far Cry 3'ün Pek de İyi Olmaması

Satashke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,280
Dostlar 2 2.5 gün güzel vakit harcayıp içini dışına çıkaracak şekilde oyunu oynadım. Fakat herkesin övdüğü o Far Cry 3 ün o kadar da iyi olmadığını düşünüyorum. Oyunun baştan sona hikayesi çok kopuk ve bağlantılar çok saçma olmuş. İlk defa gördüğün kişiyle yıllardır birlikte gibi davranılmış oyunda ( Citra manyağı mesela ) . O Değil de asıl sorun Vaas denen karakterin inanılmaz az gözükmesi. Oyunu sırf şu karakterin detaylı incelenmesi için heyecanla oynuyordum. Fakat ne hikmetse Hoyt denen adam oyunda daha ön plana çıktı ve bizle karşı karşıya geldi. Vaas ı resmen yok yere saçma sapan öldürdüler ben kabul etmiyorum bu durumu. Çıktığı yıla göre bakarsak oyun güzel. Ama günümüzde hala çok iyi falan denilecek bir durumu olduğunu düşünmüyorum. Hayvanlarla etkileşime girmek falan iyi ama o kadar da iyi değil. Ama hakkını verelim bazı görevler çok güzel. Özellikle uyuşturucu tarlaları yakma bölümü MUHTEŞEM. Arkada o gazlayıcı müzikle zevkin dibine vuruyorsun. Genel olarak oyunu beğendim ama EFSANE denilecek kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Puanım 6.5/10 Fikirlerinizi merak ediyorum

Dostum bence ozamanlar için en güzel oyunduh.Hikaye konusunda da sana hak veremicem benim hoşuma gitmişti o şekilde olması.

İşte bu yüzden 4'ü daha çok seviyorum. Far Cry 3'ün bir tık daha gelişmişi desem yanlış olmaz sanırım. Oynamadıysan bir bak derim.

Yılına göre çok güzel bir oyun. Özellikle skrillex müziği ile tarla yakma görevi :) Sonu benimde tuhafıma gitmişti sevmemiştim ama 6-7 yıl önce oynadım bir şey diyemeyeceğim.

Geri