Far cry 5 tr yama virüs algılanıyor

Xpecto

80+
Reaksiyon skoru
126
arkadaşlar defenderi kapatıp dosyayı masaüstüne attım oradan virüs total ile tarama yaptım ve sonuç
1628243062169.png

Tr yama olmadan olmuyor pek iyi bir ingilizceye sahip değilim

RockErdem'in yaması mı?

nasıl virüs yok.Bayada virüs var.41 Antivirüs programı boşamı çalışıyor
Araştırmadan konuşmayın
Far Cry 5 Türkçe yamanın virüs olarak görülmesinin tek sebebi, yamayı yapan ekibin dosya boyutunu küçük tutmak için izlediği yol. Ekip, dil dosyalarını oyunun dosyaları içine gömen bir setup hazırlayarak oyuna Türkçe dil desteği ekliyor.

Bu “dil dosyalarını oyunun dosyalarına gömen setup“a “injection” (enjekte etme) ismi veriliyor ve pek çok virüs de bu yöntemle dosyalara sızıyor. Bu sebeple pek çok antivirüs programı, yamayı virüs olarak algılıyor. Elbette bizim sizlerle paylaştığımız dosyada virüs bulunmuyor.

Araştırmadan konuşmayın
Far Cry 5 Türkçe yamanın virüs olarak görülmesinin tek sebebi, yamayı yapan ekibin dosya boyutunu küçük tutmak için izlediği yol. Ekip, dil dosyalarını oyunun dosyaları içine gömen bir setup hazırlayarak oyuna Türkçe dil desteği ekliyor.

Bu “dil dosyalarını oyunun dosyalarına gömen setup“a “injection” (enjekte etme) ismi veriliyor ve pek çok virüs de bu yöntemle dosyalara sızıyor. Bu sebeple pek çok antivirüs programı, yamayı virüs olarak algılıyor. Elbette bizim sizlerle paylaştığımız dosyada virüs bulunmuyor.
İnanmıyorum virüs olmadığına.Neyse. Orda diyosunuz işte ve pek çok virüs de bu yöntemle dosyalara sızıyor.

İnanmıyorum virüs olmadığına.Neyse. Orda diyosunuz işte ve pek çok virüs de bu yöntemle dosyalara sızıyor.
İnanmıyorsanız indirmeyin kimseye zorla indirtmiyorlar. ShiftDelete.net dahil bir çok site bu yamayı önermiş.

O zaman neden bu konudasın ve insanları bu yamanın virüslü olduğuna ikna etmeye çalışıyorsun? Hemde en ufak bir araştırma yapmadığın halde.
İnsanların pcsine virüs bulaşmaması için ? Bir trojan virüsünü bile 40 falan antivirüs uyarl veriyor.Bu yamaya 40 antivirüs civarı uyarı veriyor.Beni bu yamanın virüslü olmadığına ikna etmeye çalışma.Herkesin kendi fikri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,861
Üyeler
188,176
Son üye
tunafish
Geri