Fare ile tek elle oynanabilen oyunlar

mrtp52x

80+
Reaksiyon skoru
0
5 yıldır sol elimi felç sebebiyle kullanamıyorum. sadece sağ elle ve fareyle oynanabilecek oyun arıyorum. Şu an sadece age of empires 2 oynayabiliyorum

Brotato öneririm mouse değil ama sadece klavyeyi kullanarak oynayabilirsiniz çok güzel bir oyundur zaman öldürmelik

5 yıldır sol elimi felç sebebiyle kullanamıyorum. sadece sağ elle ve fareyle oynanabilecek oyun arıyorum. Şu an sadece age of empires 2 oynayabiliyorum
diablo vardı klavye mekaniği varsa kusura bakmayın tam bilgim yok

Ets 2 denedin mi mouse ile gaz fren ve direksiyon kullanılabilir zevkli olabilir. Çok geçmiş olsun bu arada reisim

Brotato öneririm mouse değil ama sadece klavyeyi kullanarak oynayabilirsiniz çok güzel bir oyundur zaman öldürmelik
Tam aradığım yorum. Ben yazacakken benden önce yazmışsın.
100-200 saat devirdim Brotato da.
Normal klasik modsuzu da çok eğlenceli bence, bir yerden sonra yorucu ve sıkıcı gelmeye başlayabilir.
Geniş atölye içeriği ile mod kurup oynanabilir. Daha eğlenceli oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun Allah şifa versin hocam.

Hero online usa, oyunda ister fare kullan ister klavye, tek el ile rahatça oynanır. Hızlı oyun olmadığı için zorlanmazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,698
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri