Lol TFT bakabilirsin özellikle birşeyler izlerken ve yemek yerken sarar.5 yıldır sol elimi felç sebebiyle kullanamıyorum. sadece sağ elle ve fareyle oynanabilecek oyun arıyorum. Şu an sadece age of empires 2 oynayabiliyorum
diablo vardı klavye mekaniği varsa kusura bakmayın tam bilgim yok5 yıldır sol elimi felç sebebiyle kullanamıyorum. sadece sağ elle ve fareyle oynanabilecek oyun arıyorum. Şu an sadece age of empires 2 oynayabiliyorum
Ets 2 denedin mi mouse ile gaz fren ve direksiyon kullanılabilir zevkli olabilir. Çok geçmiş olsun bu arada reisim5 yıldır sol elimi felç sebebiyle kullanamıyorum. sadece sağ elle ve fareyle oynanabilecek oyun arıyorum. Şu an sadece age of empires 2 oynayabiliyorum
Tam aradığım yorum. Ben yazacakken benden önce yazmışsın.Brotato öneririm mouse değil ama sadece klavyeyi kullanarak oynayabilirsiniz çok güzel bir oyundur zaman öldürmelik
Geçmiş olsun Allah şifa versin hocam.5 yıldır sol elimi felç sebebiyle kullanamıyorum. sadece sağ elle ve fareyle oynanabilecek oyun arıyorum. Şu an sadece age of empires 2 oynayabiliyorum