Neler Yeni

Öneri Farklı Uzunluklarda Kaliteli Ethernet Kablosu Arıyorum

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Muhammed
2-5-10 metre gibi farklı uzunluklarda alacağım. Kaliteli ethernet kablosu arıyorum. Önerilerinizi beklemekteyim.

Şunu buldum ama ithalat falan bir vergiler ekliyor. Son düzenlemeler yurtdışı alımlarında sorun yaratır mı bilemiyorum 4-5 bin liralık alacağım farklı uzunluklardan.

Cat 8 ve yüksek hız destekleyen mümkünse tel dikiş premium kalite bir ürün arıyorum.

Son düzenleme:

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar hiç öneri yapacak yok mudur?

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Muhammed
Arkadaşlar öneri yapacak yok mu?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,308
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
4-5 bin liralık alacaksanız gümrüğe takılır, sınırı aşıyorsunuz. Yurt içinde satılan ürünlere bakmanız lazım.
Bir de öneri yapacak yok mu yazmak yerine burayı kullanırsanız daha iyi olur, günlük sınırı var dikkat edin.
1735557947974.png

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Muhammed
4-5 bin liralık alacaksanız gümrüğe takılır, sınırı aşıyorsunuz. Yurt içinde satılan ürünlere bakmanız lazım.
Bir de öneri yapacak yok mu yazmak yerine burayı kullanırsanız daha iyi olur, günlük sınırı var dikkat edin.
Alıntıyı görüntüle
Güzel mod kardeşim "2-5-10 metre gibi farklı uzunluklarda alacağım. Kaliteli ethernet kablosu arıyorum. " konu bu!
Ethernet kablo önerinizi de görmek isterim eleştirilerinizin yanı sıra.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,308
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Güzel mod kardeşim "2-5-10 metre gibi farklı uzunluklarda alacağım. Kaliteli ethernet kablosu arıyorum. " konu bu!
Ethernet kablo önerinizi de görmek isterim eleştirilerinizin yanı sıra.
Sana bildiğim kısımdan yardım ettim, şunu al diye önerebileceğim spesifik bir önerim yok, ugreen ve alfais harici pek marka bilmiyorum bu konuda, o yüzden sallama bir öneri de yapmak istemedim. Ayrıca üslubunuza dikkat etmenizi tavsiye ederim.

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Muhammed
Sana bildiğim kısımdan yardım ettim, şunu al diye önerebileceğim spesifik bir önerim yok, ugreen ve alfais harici pek marka bilmiyorum bu konuda, o yüzden sallama bir öneri de yapmak istemedim. Ayrıca üslubunuza dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Ben hiçbir üslupsuz kelime veya cümle kullanmadım. Size sizin bana yaptığınız gibi "Sen" diye de hitap etmedim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
yurtdışı alımlarında sorun yaratır mı bilemiyorum 4-5 bin liralık alacağım farklı uzunluklardan.

Ikı soru sormussun, birine cevap almissin.

uGreen alabilirsin farkli uzunluklarda var

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Muhammed
uGreen alabilirsin farkli uzunluklarda var
Bu markanın tel dikiş cat8 olanı var mı? Link paylaşabilir misiniz?

Ikı soru sormussun, birine cevap almissin.
Bu konunun %99.9 amacı ethernet kablosu aramak %0.1 lik kısmı da yukarıda cevap verilen kısım. %99'luk kısmı atlanıp %1 lik kısmına eleştiri şeklinde cevap verildiğinde izin verirseniz kibar şekilde tepkimi koyayım. Eğer sizin için de uygunsa tabi ki.

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
BYsimiti
Bu markanın tel dikiş cat8 olanı var mı? Link paylaşabilir misiniz?

Bu konunun %99.9 amacı ethernet kablosu aramak %0.1 lik kısmı da yukarıda cevap verilen kısım. %99'luk kısmı atlanıp %1 lik kısmına eleştiri şeklinde cevap verildiğinde izin verirseniz kibar şekilde tepkimi koyayım. Eğer sizin için de uygunsa tabi ki.
tel dikişi bulamadım cat8 biraz gereksiz gibi geldi bana https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Ethernet-Genişletici-Yönlendirici-uyumludur/dp/B08W4TT8XH?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=AXZ3JQ1GVFPIF&th=1

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1

15 metre bu var bunu kullanıyorum şuan güncel. salondan odama kablo çektim modem uzak olduğu için paketim 500 Mbit. Ben 650-700lerde alıyorum ping 7 civarı çıkıyor altın uçlu dayanıklı çok memnunum.

Top Bottom