ETHERNET KABLOSU TAVSİYE

razee

80+
Reaksiyon skoru
3
Herkese iyi forumlar, geçen günlerde haylaz kardeşim ethernet kablomu(Cat5) kopardı. 9 aydır kullanıyordum ve halının altına koymama rağmen iyi dayandı. Bu sefer kaliteli bir ethernet kablosu alacağım. İnternetim çok iyi değil 11 download 5 upload gibi bir şey olması lazım, Cat 5 yeter diye düşünüyorum. Kaliteli ve uzun gidecek Cat 5 veya başka bir öneriniz varsa bekliyorum...

Herkese iyi forumlar, geçen günlerde haylaz kardeşim ethernet kablomu(Cat5) kopardı. 9 aydır kullanıyordum ve halının altına koymama rağmen iyi dayandı. Bu sefer kaliteli bir ethernet kablosu alacağım. İnternetim çok iyi değil 11 download 5 upload gibi bir şey olması lazım, Cat 5 yeter diye düşünüyorum. Kaliteli ve uzun gidecek Cat 5 veya başka bir öneriniz varsa bekliyorum...
Fiyat ?

70 TL gözden çıkarabiliyorum şu anlık...
rastgele bir cat6 al. elimde ugreen ve inca var hız veya kalite farkları yok ucuz olanı al gitsin kalite farkı yüksek hızlarda belli olur

Dark marka alabilirsin teknoboyotikde videosu ve satışı var

rastgele bir cat6 al. elimde ugreen ve inca var hız veya kalite farkları yok ucuz olanı al gitsin kalite farkı yüksek hızlarda belli olur

20-25 metre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rastgele bir cat6 al. elimde ugreen ve inca var hız veya kalite farkları yok ucuz olanı al gitsin kalite farkı yüksek hızlarda belli o

Benim irtenete Cat 5 bile fazla yeter diye biliyorum ama kalite açısından diyorsan olabilir.

20-25 metre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim irtenete Cat 5 bile fazla yeter diye biliyorum ama kalite açısından diyorsan olabilir.
dış kalitede 10 liralık kabloyla 300 liralık kablo arasında fark yok içinde kullanılan bakırlarla alakalı çok yüksek hızlara çıkılmadıkça hangisini aldığın önemli değil cat6 öneririm bu arada

Alfais öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,386
Son üye
furkan034
Geri