Yardım Farming Simulator 19 Epic Games Nasıl Bulurum?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,155
Daha önceden bedava vermiş Epic Games fakat ben almadım maalesef. Param olmadığı için 17 almıştım Sonbahar indirimleri döneminde. Şimdi de kışın fs19'u alırım diye düşünüyordum ki oyun 100TL'den 200'e zamlanmış. Alacağım hesap tamamen benim olacak şekilde nasıl bulurum? Eğer aranızda iletişime geçmek isteyen olursa özelden yazabilirsiniz.

Daha önceden bedava vermiş Epic Games fakat ben almadım maalesef. Param olmadığı için 17 almıştım Sonbahar indirimleri döneminde. Şimdi de kışın fs19'u alırım diye düşünüyordum ki oyun 100TL'den 200'e zamlanmış. Alacağım hesap tamamen benim olacak şekilde nasıl bulurum? Eğer aranızda iletişime geçmek isteyen olursa özelden yazabilirsiniz.
knk bence buna gerekyok gidip xbox gamepass alıp 30tl aylık fs22 oynaya bilirsin :D hemde birçok oyuna daha sahip olursun

X box da 2022 bin PC versiyonu daha ucuza neden onu almıyorsun diyecektim bir bakarım fiyatı 295 olmuş şans 1 ay olmadı herhalde ben aldım 115 mi neydi

X box da 2022 bin PC versiyonu daha ucuza neden onu almıyorsun diyecektim bir bakarım fiyatı 295 olmuş şans 1 ay olmadı herhalde ben aldım 115 mi neydi
knk bence buna gerekyok gidip xbox gamepass alıp 30tl aylık fs22 oynaya bilirsin :D hemde birçok oyuna daha sahip olursun
Uzun süre oynayacağım ve pc 19'u bile düzgün kaldırmıyor. Geforce now ile oynuyorum

Uzun süre oynayacağım ve pc 19'u bile düzgün kaldırmıyor. Geforce now ile oynuyorum
knk sarım leptop kullanıyorsun ram miktarını 8 kullanmak reyine 2x8 yaparak performas arttıra bilirsin :D hem pc rahatlar ram arttığı için hemde fps arttar

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
knk sarım leptop kullanıyorsun ram miktarını 8 kullanmak reyine 2x8 yaparak performas arttıra bilirsin :D hem pc rahatlar ram arttığı için hemde fps arttar
Çok para. Yapsam yüzlerce TL'ye 5-10fps için değmez. 8x2 yapamam 8+4 yapılabiliyor. Bu da dual channel yerine singld channel oluyor. Performans daha farkı 5-10 fps'den de az olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neredeyse hep geforce now ile oynuyorum o yüzden pc pek önemli değil

Xcloud ile Farming Sim 22 oynayabilirsin kontrolcün varsa.

• Beğen
Xcloud ile Farming Sim 22 oynayabilirsin kontrolcün varsa.
Her ay bir ödemeye bağlı kalmayı istemiyorum game pass için. Zaten geforce now alıyorum o yüzden oradan oynamak daha mantıklı bence çünkü sadece fs için almıyorum gfn'yi de.

Her ay bir ödemeye bağlı kalmayı istemiyorum game pass için. Zaten geforce now alıyorum o yüzden oradan oynamak daha mantıklı bence çünkü sadece fs için almıyorum gfn'yi de.
Sana dediğim adam hala satış yapıyor 10 liraya alabilirsin ondan. Bence GN'ye para verene 10 15 lira koymaz.

• Beğen
Ben 15 e aldım gta5 li +50 tane de oyun var işimi görüyor online ban da yememiş tel no e-posta fln değiştirdim kullanıyorum şu an
Bende oyun sıkıntısı yok istediğim çoğu oyun var. Param olmadığı için fs17 aldım ve çok kısa sürede 40 saat oynadım. Fs19 satın almak istiyorum o yüzden. Steam'de indirimsiz 100, indirimli 75 oluyordu 200 oldu. Epic'te hâlâ 100 bir ihtimal bedava verir belki ama oyunların hepsi dandik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,736
Üyeler
183,629
Son üye
T-650
Geri