Thh başvuracağım zaten başvuru internetten kolay. Metin olarak ne yazsam acaba? Böyle bir şey yaşayıp başvuran varsa örnek olması amacıyla metni paylaşabilir mi?
Thh başvuracağım zaten başvuru internetten kolay. Metin olarak ne yazsam acaba? Böyle bir şey yaşayıp başvuran varsa örnek olması amacıyla metni paylaşabilir mi?
thh başvursan da kazanamazsın ben lenovo 2k monitör için başvurdum, hb fiyatlandırması hatalı dedi, para iadesini yaptık alıcı ısrarla piyasa fiyatının altında ölü fiyatla ürünü bizden almaya çalışıyor gibi savunma yapmış. aynısı size de yaparlar. sonuç çıkacağını sanmıyorum.
Kalite olarak songmics alır gibi duruyor. Songmics ile sadece kol dayama kısmı benzer duruyor ama ürünün 2 fotoğrafında da farklı duruyor kol dayama kısmı. 1200TL'ye bedava ama yinede pek güven vermedi satıcıda. Şuan 4k olmuş. Bunu almak yerine songmics alın. En azından Amazon güvencesi var. Fotoğraftada çok iyi durmuyor ama öyle geleceğini bile düşünmüyorum. Songmics'in alıcı yorumlarındaki resimlere bakınca anlayabilirsiniz farkı.
Songmics
Mesaj otomatik birleştirildi:
3k bile etmeyecek koltuk için THH ile uğraşmak ne kadar mantıklı. Çok düzgün bir marka olsa neysede...
Kalite olarak songmics alır gibi duruyor. Songmics ile sadece kol dayama kısmı benzer duruyor ama ürünün 2 fotoğrafında da farklı duruyor kol dayama kısmı. 1200TL'ye bedava ama yinede pek güven vermedi satıcıda. Şuan 4k olmuş. Bunu almak yerine songmics alın. En azından Amazon güvencesi var. Fotoğraftada çok iyi durmuyor ama öyle geleceğini bile düşünmüyorum. Songmics'in alıcı yorumlarındaki resimlere bakınca anlayabilirsiniz farkı. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Songmics aldım zaten dün teslim edildi ve kurulumunu yaptım çok fazla rahat ve güzel. Kalitesi inanılmaz iyi. Ben sadece görüntüsü biraz anımsattı diye öyle dedim. Onun dışında Songmics'e rakip bile değil.
Songmics aldım zaten dün teslim edildi ve kurulumunu yaptım çok fazla rahat ve güzel. Kalitesi inanılmaz iyi. Ben sadece görüntüsü biraz anımsattı diye öyle dedim. Onun dışında Songmics'e rakip bile değil.