123kral14
80+ Silver
kkanka metin ve yapım aşamalarını anlatan rehber hazırelar mısınThh de firma bilgilerine teknosayı mı yoksa satıcının bilgilerini mi girmeliyiz
kkanka metin ve yapım aşamalarını anlatan rehber hazırelar mısınThh de firma bilgilerine teknosayı mı yoksa satıcının bilgilerini mi girmeliyiz
Hayırhahahahaha. Hangi Songmics koltuğu aldığını sormak istedim aslında. Nasıl diye sordum. Bende aynısını sipariş geçtim.Aldım almasına da soruyu anlayamadım Eğer soru fotoğraftakiyse, fotoğraftakiyle aynı evet gri/siyah olan.
Obg77bg aldım, kendim kullanmıyorum ondan dolayı uzun vadede ne olur bilemem ama ilk izlenim olarak rahatlığını çok beğendim. Yaslanırken bel yastığı ve kafa desteği tam oturuyor ve asla rahatsız etmiyor. Ayak uzatma desteği de gayet işlevli çalışıyor. Geriye ve ileriye yatma kısmında da hiç sıkıntısız tek parça rahatsızlık vermeden istediğiniz hareketi yapabiliyorsunuz. xDrive Anka Business denemiştim bir defasında, o çok rahat sağlam ve oturaklı gelmişti ama 10.500 TL güncel olarak, bu Songmics ile aynı rahatlığı ve konforu sağlıyor ki fiyatı onun yarısı kadar. Tek farkı deri olması ama o da göz ardı edilebilir. Hatta açıkçası piyasada bu Songmics'den daha rahatını bulup içime sinerek alabilir miyim o soruyu kafama soktu, o derece beğendiğim bir koltuk oldu.Hayırhahahahaha. Hangi Songmics koltuğu aldığını sormak istedim aslında. Nasıl diye sordum. Bende aynısını sipariş geçtim.
Teşekkürler. Bakalım bende yemek masası sandalyesinden kurtulucam hayırlısıyla...Obg77bg aldım, kendim kullanmıyorum ondan dolayı uzun vadede ne olur bilemem ama ilk izlenim olarak rahatlığını çok beğendim. Yaslanırken bel yastığı ve kafa desteği tam oturuyor ve asla rahatsız etmiyor. Ayak uzatma desteği de gayet işlevli çalışıyor. Geriye ve ileriye yatma kısmında da hiç sıkıntısız tek parça rahatsızlık vermeden istediğiniz hareketi yapabiliyorsunuz. xDrive Anka Business denemiştim bir defasında, o çok rahat sağlam ve oturaklı gelmişti ama 10.500 TL güncel olarak, bu Songmics ile aynı rahatlığı ve konforu sağlıyor ki fiyatı onun yarısı kadar. Tek farkı deri olması ama o da göz ardı edilebilir. Hatta açıkçası piyasada bu Songmics'den daha rahatını bulup içime sinerek alabilir miyim o soruyu kafama soktu, o derece beğendiğim bir koltuk oldu.
İnanılmaz bir çağ atlatır, çok konforlu bir koltuk emin olabilirsin. Hayırlı olsun.Teşekkürler. Bakalım bende yemek masası sandalyesinden kurtulucam hayırlısıyla...
Hocam hangi koltuk ? Link atabilir misin ?Songmics aldım zaten dün teslim edildi ve kurulumunu yaptım çok fazla rahat ve güzel. Kalitesi inanılmaz iyi. Ben sadece görüntüsü biraz anımsattı diye öyle dedim. Onun dışında Songmics'e rakip bile değil.
Stoğu bitirmişler XD
Son durum ne hocamAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende hala böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben paylaşmadan önce almıştım
Son durum ne hocam
Yarın kargoda iptal olmadı
Dostum sormayı unuttum. Acaba tekerlekleri plastik mi ve metal tekerlek almaya gerek olur mu sence? O kadar inceleyebildin mi ?İnanılmaz bir çağ atlatır, çok konforlu bir koltuk emin olabilirsin. Hayırlı olsun.