Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Fashcolle Dynamic Masajlı Oyuncu Koltuğu Mavi 1200 TL 🔥🔥🔥🔥

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Hüseyin Atik
Kanka yukarıda da yazdın rehber yapacak kadar bir bilgim yok.

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Efta
Aldım almasına da soruyu anlayamadım :D Eğer soru fotoğraftakiyse, fotoğraftakiyle aynı evet gri/siyah olan.
Hayırhahahahaha. Hangi Songmics koltuğu aldığını sormak istedim aslında. Nasıl diye sordum. Bende aynısını sipariş geçtim.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
Hayırhahahahaha. Hangi Songmics koltuğu aldığını sormak istedim aslında. Nasıl diye sordum. Bende aynısını sipariş geçtim.
Obg77bg aldım, kendim kullanmıyorum ondan dolayı uzun vadede ne olur bilemem ama ilk izlenim olarak rahatlığını çok beğendim. Yaslanırken bel yastığı ve kafa desteği tam oturuyor ve asla rahatsız etmiyor. Ayak uzatma desteği de gayet işlevli çalışıyor. Geriye ve ileriye yatma kısmında da hiç sıkıntısız tek parça rahatsızlık vermeden istediğiniz hareketi yapabiliyorsunuz. xDrive Anka Business denemiştim bir defasında, o çok rahat sağlam ve oturaklı gelmişti ama 10.500 TL güncel olarak, bu Songmics ile aynı rahatlığı ve konforu sağlıyor ki fiyatı onun yarısı kadar. Tek farkı deri olması ama o da göz ardı edilebilir. Hatta açıkçası piyasada bu Songmics'den daha rahatını bulup içime sinerek alabilir miyim o soruyu kafama soktu, o derece beğendiğim bir koltuk oldu.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,766
İsim
Mehmet Aslan
Şuan kullanıyorum bu koltuğu , piyasası 4k sanırım , kesinlikle 4k verilecek bir ürün değil. Almanızı tavsiye etmiyorum , kıytırık bir ürün. Ben taksitle almıştım uğraşmak istemediğim için iade etmedim. Bunun yerine geçen exvega koltuk paylaştım 5500 e gidin onu alın. Hem metal , hem havalı sünger , hem de kumaş kaplama.

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Efta
Obg77bg aldım, kendim kullanmıyorum ondan dolayı uzun vadede ne olur bilemem ama ilk izlenim olarak rahatlığını çok beğendim. Yaslanırken bel yastığı ve kafa desteği tam oturuyor ve asla rahatsız etmiyor. Ayak uzatma desteği de gayet işlevli çalışıyor. Geriye ve ileriye yatma kısmında da hiç sıkıntısız tek parça rahatsızlık vermeden istediğiniz hareketi yapabiliyorsunuz. xDrive Anka Business denemiştim bir defasında, o çok rahat sağlam ve oturaklı gelmişti ama 10.500 TL güncel olarak, bu Songmics ile aynı rahatlığı ve konforu sağlıyor ki fiyatı onun yarısı kadar. Tek farkı deri olması ama o da göz ardı edilebilir. Hatta açıkçası piyasada bu Songmics'den daha rahatını bulup içime sinerek alabilir miyim o soruyu kafama soktu, o derece beğendiğim bir koltuk oldu.
Teşekkürler. Bakalım bende yemek masası sandalyesinden kurtulucam hayırlısıyla...

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
Teşekkürler. Bakalım bende yemek masası sandalyesinden kurtulucam hayırlısıyla...
İnanılmaz bir çağ atlatır, çok konforlu bir koltuk emin olabilirsin. Hayırlı olsun.

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mustafa Ödemiş
Songmics aldım zaten dün teslim edildi ve kurulumunu yaptım çok fazla rahat ve güzel. Kalitesi inanılmaz iyi. Ben sadece görüntüsü biraz anımsattı diye öyle dedim. Onun dışında Songmics'e rakip bile değil.
Hocam hangi koltuk ? Link atabilir misin ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
mehmet
Son durum ne hocam
IMG_0813.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarın kargoda iptal olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler