Buna para verceğime mutfak sandalyesine otururumFashcolle Dynamic Grey Masajlı Oyuncu Koltuğu
Fiyatı harika ihtiyacı olan kaçırmasın yorumları felanda çok iyi
Sen otur hocamBuna para verceğime mutfak sandalyesine otururum
Exvega vesta var hocam Allaha şükürSen otur hocam
Saf kas gücü amd alın diyeceklerden daha mantıklı bir cümle olurduBuraya 1₺ ye RTX 4090 koysan ona o para verilir mi diyecek adamlar var
o para verilirmi falım alırdım o paraya geçen yılBuraya 1₺ ye RTX 4090 koysan ona o para verilir mi diyecek adamlar var
5 liralık mekanizma var içindeMasajlı oyuncu koltuğu dedikleri şey ne? Koltuk masaj mı yapıyor?
Kalitesiz ürünForumu takip ediyordum ancak üyeliğim yoktu sırf bu entrye yorum yapmak için üyelik oluşturdum. Koltuğun 7-8k olan ürünlerden hiçbir farkı yok gözünüz kapalı alabilirsiniz. Tam bir fiyat performans ürünü Bel boyun desteği açılır kapanır bacak desteği mevcut ve gayet işlevsel. Yaklaşık 135 derece arkaya yatıyor ve süspansiyonları iyi. Masaj olarak belirtilen özellik ise bel desteği içerisindeki motor ile usb kablosu ile sağlanıyor pek işlevsel değil fermuar ile çıkarıp bir kenara koyabilirsiniz kablosu rahatsız etmez.
5 liralık mekanizma var içinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kalitesiz ürün
Kalite ve hawk aynı cümlede geçince benvalla kalitesini hawk seviyesinde bekliyorsan 6999 tl verebilirsin