Neler Yeni

Masajlı oyuncu koltuğu 3649₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mahmut Özdemir
Forumu takip ediyordum ancak üyeliğim yoktu sırf bu entrye yorum yapmak için üyelik oluşturdum. Koltuğun 7-8k olan ürünlerden hiçbir farkı yok gözünüz kapalı alabilirsiniz. Tam bir fiyat performans ürünü Bel boyun desteği açılır kapanır bacak desteği mevcut ve gayet işlevsel. Yaklaşık 135 derece arkaya yatıyor ve süspansiyonları iyi. Masaj olarak belirtilen özellik ise bel desteği içerisindeki motor ile usb kablosu ile sağlanıyor pek işlevsel değil fermuar ile çıkarıp bir kenara koyabilirsiniz kablosu rahatsız etmez.

Masajlı oyuncu koltuğu dedikleri şey ne? Koltuk masaj mı yapıyor?
5 liralık mekanizma var içinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumu takip ediyordum ancak üyeliğim yoktu sırf bu entrye yorum yapmak için üyelik oluşturdum. Koltuğun 7-8k olan ürünlerden hiçbir farkı yok gözünüz kapalı alabilirsiniz. Tam bir fiyat performans ürünü Bel boyun desteği açılır kapanır bacak desteği mevcut ve gayet işlevsel. Yaklaşık 135 derece arkaya yatıyor ve süspansiyonları iyi. Masaj olarak belirtilen özellik ise bel desteği içerisindeki motor ile usb kablosu ile sağlanıyor pek işlevsel değil fermuar ile çıkarıp bir kenara koyabilirsiniz kablosu rahatsız etmez.
Kalitesiz ürün

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mahmut Özdemir
Neye göre kalitesiz ben kullanıyorum gayet de memnunum arkadaşlarım kullanıyor onlar da memnun. Bu paraya dümdüz ofis sandalyesi zor alınıyor. İnsanlar illa şişirme fiyatları marka koltuklara 7-8k vermek zorunda değiller.
5 liralık mekanizma var içinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalitesiz ürün

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,916
İsim
yusuf ecer

umix

80+