Fatih Altaylı Göz Altına Alındı (Tutuklandı)

herıfler onune gelenı tutkluyor evet kesınlıkle haksız tutuklama olabılır gerı salınması lazım ama ben bu adamı nedense hıc sevmıyorum bu ve bunun tayfası bır ara bır olayından dolayıda baya lınc yemıstı ama hatırlamıyorum

Bu arada tutuklanıp Silivri Cezaevi'ne gönderilmiş.
Şaşırmadım , gözaltı haberi geldiğinde %70 tutuklanır diyordum çünkü ülkenin en cesur ve iktidarı en çok rahatsız eden gazetecilerin başındaydı ve az da olsa bize umut oluyordu.
Uzun süre tutuklu kalacağını sanmıyorum bugüne kadar yüzlerce davası ve dosyası oldu kendisinin fakat korkunç olan sabah tehdit edilip 24 saat geçmeden bir gazeteciyi tutuklayabilmeleri.

Şaşırmadım , gözaltı haberi geldiğinde %70 tutuklanır diyordum çünkü ülkenin en cesur ve iktidarı en çok rahatsız eden gazetecilerin başındaydı ve az da olsa bize umut oluyordu.
Uzun süre tutuklu kalacağını sanmıyorum bugüne kadar yüzlerce davası ve dosyası oldu kendisinin fakat korkunç olan sabah tehdit edilip 24 saat geçmeden bir gazeteciyi tutuklayabilmeleri.

Onun davalarının çoğu normal insanlarla olan davaları. Hükümetle olan davaları çok azdır. Ama dediğin gibi fazla tutamazlar.

Onun davalarının çoğu normal insanlarla olan davaları. Hükümetle olan davaları çok azdır. Ama dediğin gibi fazla tutamazlar.
Davaları evet kişilerle fakat o kişilerin %90'i malum partiye yakınlığı olan kişiler olduğu için dolaylı yoldan aslında hükümetle davalı olmuş oluyor bir nevi.

Geri