Neler Yeni

Fatura ve garanti kayıp mouse alınır mı?

kozmosxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Arda Yılmaz
Sarı siteden bir mouse beğendim satıcı fatura ve garantinin kayıp, 2 aylık cihaz olduğunu söylüyor. Sizce faturasız mouse alınır mı?

sdy.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
fre
Sarı siteden bir mouse beğendim satıcı fatura ve garantinin kayıp, 2 aylık cihaz olduğunu söylüyor. Sizce faturasız mouse alınır mı?
içini falan actigi icin yok diyor olabilir. internetten aldiysa kesinlikle mailinde falan bulur, elden aldiysa kayip olma ihtimali var evet.

Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
ömer faruk
Mouseda garanti olması önemli bence sürekli hareket ettirerek kullanıldığı için sorun yaşama ihtimali daha yüksek ve klavye kadar kolay değil müdahale etmesi , sana 2 aylık olduğunu kanıtlayamıyorsa bence alma çok ölü bi fiyat değilse

kozmosxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Arda Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
içini falan actigi icin yok diyor olabilir. internetten aldiysa kesinlikle mailinde falan bulur, elden aldiysa kayip olma ihtimali var evet.
İçini niye açsın ki 2 aylık cihaz sonuçta internetten aldı diye biliyorum bi sorayım ama garantisi sıkıntı işte

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,817
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Eğer online satış ile aldıysa faturası olmasa bile firmayı arayıp faturayı isteyebilir . Çok şüpheli 🤔🤔

siyabent

80+ Silver
İçini niye açsın ki 2 aylık cihaz sonuçta internetten aldı diye biliyorum bi sorayım ama garantisi sıkıntı işte
Ben internetten aldığım ürünün faturasına 2 yıl sonra bile erişebiliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayriyeten fatura garanti yerine geçer

kozmosxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Arda Yılmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayriyeten fatura garanti yerine geçer
İnternetten aldığı faturasını sorucam o zaman garantiye gerek yok

Top Bottom