içini falan actigi icin yok diyor olabilir. internetten aldiysa kesinlikle mailinde falan bulur, elden aldiysa kayip olma ihtimali var evet.Sarı siteden bir mouse beğendim satıcı fatura ve garantinin kayıp, 2 aylık cihaz olduğunu söylüyor. Sizce faturasız mouse alınır mı?
Mouseda garanti olması önemli bence sürekli hareket ettirerek kullanıldığı için sorun yaşama ihtimali daha yüksek ve klavye kadar kolay değil müdahale etmesi , sana 2 aylık olduğunu kanıtlayamıyorsa bence alma çok ölü bi fiyat değilseSarı siteden bir mouse beğendim satıcı fatura ve garantinin kayıp, 2 aylık cihaz olduğunu söylüyor. Sizce faturasız mouse alınır mı?
İçini niye açsın ki 2 aylık cihaz sonuçta internetten aldı diye biliyorum bi sorayım ama garantisi sıkıntı işteiçini falan actigi icin yok diyor olabilir. internetten aldiysa kesinlikle mailinde falan bulur, elden aldiysa kayip olma ihtimali var evet.
Belki de 2 aylık cihaz olmadığı için faturası yok diyordur dostum,1 yıl önce almıştır 2 aylık diye satıyordur.İçini niye açsın ki 2 aylık cihaz sonuçta internetten aldı diye biliyorum bi sorayım ama garantisi sıkıntı işte
Yeni bi model diye biliyorum vxe r1 modeliBelki de 2 aylık cihaz olmadığı için faturası yok diyordur dostum,1 yıl önce almıştır 2 aylık diye satıyordur.
öyle de garantisi de sıkıntıEğer online satış ile aldıysa faturası olmasa bile firmayı arayıp faturayı isteyebilir . Çok şüpheli![]()
fatura varsa garantisi de olur. çoğu firma faturaya bakıyor zaten garanti için .öyle de garantisi de sıkıntı
Ben internetten aldığım ürünün faturasına 2 yıl sonra bile erişebiliyorum.İçini niye açsın ki 2 aylık cihaz sonuçta internetten aldı diye biliyorum bi sorayım ama garantisi sıkıntı işte
Ayriyeten fatura garanti yerine geçerBen internetten aldığım ürünün faturasına 2 yıl sonra bile erişebiliyorum.
side flex veya clicklerde boşluk gibi sorunlar için olabilirİçini niye açsın ki 2 aylık cihaz sonuçta internetten aldı diye biliyorum bi sorayım ama garantisi sıkıntı işte
İnternetten aldığı faturasını sorucam o zaman garantiye gerek yokBen internetten aldığım ürünün faturasına 2 yıl sonra bile erişebiliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayriyeten fatura garanti yerine geçer
Aynenİnternetten aldığı faturasını sorucam o zaman garantiye gerek yok