Faturalı Paket Önerisi

Reaksiyon skoru
45
Faturasız Turkcell Tarifesi Kullanıyordum fakat gelen paket zamlarından ötürü herhangi bir operatörde faturalı bir tarifeye geçmeye karar verdim aradığım şartlar 10gb veya üzeri internet bulunması ve sinyal konusunda sorun yaşamamam bunu olabilecek en düşük fiyatta çözebilecek karşınıza çıkan tarifeleri bekliyorum

1765636490221.webp

hocam var mıdır bundan uygunu yoksa sizde mi bunu tercih ettiniz fiyat baya iyi geldi şahsen

Faturasız Turkcell Tarifesi Kullanıyordum fakat gelen paket zamlarından ötürü herhangi bir operatörde faturalı bir tarifeye geçmeye karar verdim aradığım şartlar 10gb veya üzeri internet bulunması ve sinyal konusunda sorun yaşamamam bunu olabilecek en düşük fiyatta çözebilecek karşınıza çıkan tarifeleri bekliyorum
Türk Telekom faturasıza geç 6 aylık 100GB ve 3 aylık 50GB ücretsiz paket veriyor.

bugun telekoma geçtim izmirde genel olarak bayilerde 12 ay tahuutlu tarifeler çok uygundu 10gbı sanırım vergilerle 220 tl falandı
bayileri gezmenizi öneririm hocam.

Türk Telekom faturasıza geç 6 aylık 100GB ve 3 aylık 50GB ücretsiz paket veriyor.
gbdan ziyade ilerdeki zamları düşünüyorum hocam malum yeni yıla giriyoruz fiyatlar her sene olduğu gibi tavan yapacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bugun telekoma geçtim izmirde genel olarak bayilerde 12 ay tahuutlu tarifeler çok uygundu 10gbı sanırım vergilerle 220 tl falandı
bayileri gezmenizi öneririm hocam.
hocam oda iyiymiş değerlendireceğim teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: java
gbdan ziyade ilerdeki zamları düşünüyorum hocam malum yeni yıla giriyoruz fiyatlar her sene olduğu gibi tavan yapacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam oda iyiymiş değerlendireceğim teşekkürler
6 ay bedava kullanmak > 12 ay sabit fiyat bence ama senin tercihin. Faturalı geçeceksen aralık sonunu bekle.

Turkcell'den geçebileceğin 2 farklı operatör var, Vodafone ve Türk Telekom. İkisinde de fiyatlar 200 civarından başlıyor. Ben Turkcell'den Vodafone'a geçtim, 60 GB 360 TL.

Vodafon 20 gb 3k konuşma hakkı 250 sms 316tl ödüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,173,134
Üyeler
186,297
Son üye
Berat33
Geri