Turkcell yerine vodafone kullanmanı öneririm. Daha uygun fiyata daha fazla GB Veriyor.TURKCELL faturalı paket önerisi yapar mısınız ? En az 10 GB internet olması lazım.
Zaten Vodafone kullanıyorum.Turkcell yerine vodafone kullanmanı öneririm. Daha uygun fiyata daha fazla GB Veriyor.
Buradan aradığın özelliklere ait olan tarifeyi seçebilirsin.Faturalı Tarifeler & Paketler | Faturalı Hat Fiyatları
Vodafone'un avantajlı faturalı tarife ve paketlerine göz atmak, internete özel fiyatlarından yararlanmak ve size en uygun faturalı hattı keşfetmek için tıklayın.www.vodafone.com.tr
Eğer 26 Yaşın altındaysanız Redli Genç Oyun Kampanyası Aşırı iyi.
Özellikleri:
Yılda 60 TL değerinde Zula Altın, Twitch Bits, Steam Cüzdan Kodu, PUBG Mobile UC veya RP hediye
Böyle yani bi bak bence.
- 24GB'ın 12GB'ı Instagram, Facebook, Twitter, Youtube, Youtube Music ve Spotify'da geçerlidir.
- Sınırsız Discord, Twitch, Zula Mobile, PUBG Mobile Ve Whatsapp
- 24GB İnternet, İlk Ay 20GB Hediye.
- İlk 3 Ay 50TL, Sonraki 12 Ay 60TL (Eğer numara taşıma değil de yeni bir numara alacaksan ek 9TL ücreti oluyor.)
Bunu diyebileceğini düşünmüştüm.Zaten Vodafone kullanıyorum.
Ama oyun kampanyası paketine geçebilirim, teşekkür ederim önerin için.Turkcell yerine vodafone kullanmanı öneririm. Daha uygun fiyata daha fazla GB Veriyor.
Buradan aradığın özelliklere ait olan tarifeyi seçebilirsin.Faturalı Tarifeler & Paketler | Faturalı Hat Fiyatları
Vodafone'un avantajlı faturalı tarife ve paketlerine göz atmak, internete özel fiyatlarından yararlanmak ve size en uygun faturalı hattı keşfetmek için tıklayın.www.vodafone.com.tr
Eğer 26 Yaşın altındaysanız Redli Genç Oyun Kampanyası Aşırı iyi.
Özellikleri:
Yılda 60 TL değerinde Zula Altın, Twitch Bits, Steam Cüzdan Kodu, PUBG Mobile UC veya RP hediye
Böyle yani bi bak bence.
- 24GB'ın 12GB'ı Instagram, Facebook, Twitter, Youtube, Youtube Music ve Spotify'da geçerlidir.
- Sınırsız Discord, Twitch, Zula Mobile, PUBG Mobile Ve Whatsapp
- 24GB İnternet, İlk Ay 20GB Hediye.
- İlk 3 Ay 50TL, Sonraki 12 Ay 60TL (Eğer numara taşıma değil de yeni bir numara alacaksan ek 9TL ücreti oluyor.)
Mevcut müşteriler için ayrı şeyler vardı sanırım.Ama oyun kampanyası paketine geçebilirim, teşekkür ederim önerin için.